Antena Căutare

De la auditii pana in finala! Trupa Freakquency - patru momente de exceptie!

Trupa Freakquency a castigat prima editiei a show-ului Romania Danseaza! Sunt profesionisti in ale dansului, chiar daca unu e absolvent de "Finante - Banci", unul e designer si altul psiholog.

Trupa Freakquency a castigat prima editiei a show-ului Romania Danseaza! Sunt profesionisti in ale dansului, chiar daca unu e absolvent de "Finante - Banci", unul e designer si altul psiholog.

Freakquency sunt asi cand vine vorba de breakdance. CRBL a participat alaturi de ei la multe show-uri. Chiar si la un Campionat Mondial, in Grecia. "Dupa mintea mea, e cea mai longeviva trupa de aces fel de la noi", spune artistul.

In viata de zi cu zi baietii sunt finantisti, designeri ori chiar psihologi. "Am vrea sa vedem cati mai multi copii la dans", spun cei din trupa.

In preselectii, au primit fara ezitari cele trei stelute aurii.

Pentru ca vor ca si alti tineri talentati sa invete dansul, baietii s-au oferit sa il ajute pe Dragos, un alt concurent de la Romania Danseaza. Pustiul de 14 ani nu s-a descurcat prea bine in auditii, iar Freakquency l-a antrenat pentru semifinale. Dragos nu a mers mai departe, insa a avut ocazia sa lucreze cu niste artisti adevarati.

In cea de-a treia Gala “Romania Danseaza” baietii s-au miscat pe intuneric, imbracati in camasi albe. Pentru efect maxim! Si le-a iesit… Au primit laude de la jurati, iar CRBL i-a ales pentru marea finala!

Finala a fost a lor! Numarul pe care l-au pregatit a convins publicul care i-a ales castigatori!

Trupa Freakquency a castigat finala "ROMANIA DANSEAZA"!... Ai votat, ai castigat! iPhone-ul si cele trei tablete merg la......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x