Antena Căutare

CHEERLADERS RÂȘNOV vs CHEERS BISTRIȚA | Duelul majoretelor a fost câștigat de Râșnov

Duelul majoretelor a făcut din scena "România Dansează" un adevărat loc al culorilor și al veseliei supreme.

Duelul majoretelor a făcut din scena "România Dansează" un adevărat loc al spectacolului și al veseliei supreme.

Frumoase, cochete și extrem de talentate, fetele de la CHEERLADERS RÂȘNOV și de la CHEERS BISTRIȚA au luptat pentru a merge mai departe.

Dintre două momente de excepție, juriul a decis cu greu ca trupa Cheerladers Rașnov a avut un plus, motiv pentru care le-au dat șansa de a putea fi în marea finală.

Duelul e duel, iar de aici doar unul a ieșit învingător. Însă cu toții ne-am bucurat de două momente artistice excepționale! Și suntem convinși că de fetele de la Cheers vom mai auzi. Am zis!

Dacă vreți să vedeți trupa CHEERLADERS RÂȘNOV în finala ”România Dansează”, trimiteți un SMS cu textul "RASNOV", la 1313. Puteți câștiga unul dintre cele trei iPhone 5C puse la bătaie sau un iPad Air în marea finală. Numărul de SMS-uri pe care le puteți trimite este nelimitat.

RAREȘ și ALESSIA vs ALEX și LARI | Cei mici s-au împus în fața celor mai mari. Juriul i-a ales pe Rareș și Alessia... Juriul i-a ales pe cei mai buni! Rareș și Alessia, Cosmin Soare și Bianca și Radu sunt primii care merg direct în MAREA ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x