Antena Căutare

Dragostea plutește pe ringul de dans: Larisa și Alex, un manual viu de expresivitate și iubire adolescentină

Alexandru Ionică Ștefan a schimbat multe partenere până să-și găsească aleasa. Larisa este cea de-a șasea dansatoare, cu care face echipă de doi ani și cu care a mărturisit că vrea și o relație în afara ringului de dans.

Alexandru Ionică Ștefan a schimbat multe partenere până să-și găsească aleasa. Larisa este cea de-a șasea dansatoare cu care face echipă, de doi ani și cu care a mărturisit că vrea și o relație în afara ringului de dans.

Tineri și frumoși Larisa și Alexandru au luminat platoul ”România dansează”. Înainte de dansul decisiv, concurentul a povestit de ce a fost nevoit să schimbe atât de multe partenere: ”Creșteau prea brusc. Când dădeam probă erau cât mine li peste două săptămâni mă uitam în sus la ele”.

Dezvăluirile nu s-au oprit aici, iar Alex a îndrăznit să spună că este îndrăgostit de Larisa: ”Are părul lung, are trăsături frumoase, e și slabă, e perfectă. Nu m-ar deranja să fiu iubitul ei”.

Larisa, însă, se lasă greu convinsă și spune că atunci ”când ești la dans nu trebuie să te intereseze relațiile de prietenie. Trebuie să te intereseze dansul”.

Până să devină un cuplu în viața personalp, ce i doi adolescenți au demonstrat că au o legătură puternică pe ringul de dans. Expresiile chipurilor lor l-au impresionat pe Connect-R, care le-ar trece într-un adevărat manual de mimică pentru dansatori.

Cât despre o nouă schimbare a partenerei, Alex nu trebuie să-și mai facă probleme. ”Alex, nu cred că mai este nevoie să-ți schimbi partenerea. Sunteți fermecători”, i-a spus Monica Petrică.

Sunt șapte și te dau pe spate: X-Style, trupa de spectacol total... Declaratie care a stârnit hohote de râs: “Erau mai multe lebede, dar le-am mâncat eu”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x