Live acum
Prime Time 20:00Observator Sport

Dragoste cu năbădăi! Deși, a împușcat-o fiind condamnat, ea l-a iertat. Ce a făcut femeia în sala de judecată a uimit o întreagă lume

Și-a împușcat iubita de cinci ori, iar pentru asta a fost condamntat la șapte ani de închisoare. Femeia a supraviețuit,vși după tot ce a pătimit, aceasta nu doar că l-a iertat dar l-a și sărutat chiar în sala de judecată.

A împușcat-o și a fost condamnat, cu toate astea la tribunal ea a făcut un gest neașteptat care i-a uimit pe toți

Un cuplu din Brazilia a devenit viral pe Internet dupa ce s-au sarutat in sala de judecata. Barbatul tocmai ce primise 7 ani de inchisoare dupa ce a impuscat-o pe femeie de 5 ori, doua dintre gloante lovind-o in cap, fara a-i provoca rani fatale, scrie sport.ro

Femeia nu doar ca l-a iertat, ci vrea sa isi continue relatia cu el. Scandalul a inceput în luna august, într-o cafenea, cand cei doi s-au certat, iar bărbatul a scos un pistol și a împușcat-o de mai multe ori.

Conform declarațiilor, femeia l-a amenintat că dacă află că o înșala se va duce la poliție și va declara că a violat-o, moment în care tânărul și-a pierdut cumpătul.

Imediat după aflarea sentinței, femeia l-a sărutat pe acesta, și a declarat presei că vrea să își continue relația cu el chiar si din spatele gratiilor, scrie aceeași sursă.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro