Dragoste cu năbădăi! Deși, a împușcat-o fiind condamnat, ea l-a iertat. Ce a făcut femeia în sala de judecată a uimit o întreagă lume

Și-a împușcat iubita de cinci ori, iar pentru asta a fost condamntat la șapte ani de închisoare. Femeia a supraviețuit,vși după tot ce a pătimit, aceasta nu doar că l-a iertat dar l-a și sărutat chiar în sala de judecată.

A împușcat-o și a fost condamnat, cu toate astea la tribunal ea a făcut un gest neașteptat care i-a uimit pe toți

Un cuplu din Brazilia a devenit viral pe Internet dupa ce s-au sarutat in sala de judecata. Barbatul tocmai ce primise 7 ani de inchisoare dupa ce a impuscat-o pe femeie de 5 ori, doua dintre gloante lovind-o in cap, fara a-i provoca rani fatale, scrie sport.ro

Femeia nu doar ca l-a iertat, ci vrea sa isi continue relatia cu el. Scandalul a inceput în luna august, într-o cafenea, cand cei doi s-au certat, iar bărbatul a scos un pistol și a împușcat-o de mai multe ori.

Conform declarațiilor, femeia l-a amenintat că dacă află că o înșala se va duce la poliție și va declara că a violat-o, moment în care tânărul și-a pierdut cumpătul.

Imediat după aflarea sentinței, femeia l-a sărutat pe acesta, și a declarat presei că vrea să își continue relația cu el chiar si din spatele gratiilor, scrie aceeași sursă.

Parteneri
Cele mai simpatice nume pentru câini. Cum îți poți numi patrupedul
Ai adoptat recent un patruped și cauți nume pentru câini? Noul membru al familiei are nevoie de o denumire care să se potrivească nu doar cu personalitatea lui, dar care să fie și ușor de pronunțat de toată lumea din casa ta. 
Catine.ro
Ultimele știri