Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Adriana Bahmuteanu vrea sa-l duca pe Silviu Prigoana la psiholog!

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au avut azi prima infatisare in procesul de incredintarea minorilor Mihai Maximus si Eduard-Gabriel. Desi politicianul a fost cel care a deschis actiunea juridica impotriva Adrianei, Prigoana nu s-a prezentat in fata instantei. 

Dimineata infernala pentru Adriana Bahmuteanu! Astazi a avut prima loc infatisare in procesul pe care i l-a intentat Silviu Prigoana, pentru incredintarea minorilor Mihai Maximus si Eduard Gabriel. Bahmu a venit cu asul din maneca: moasa lui Eduard Gabriel, hair-stylist-ul Camelia Enciu. Desi afisa un zambet aparent relaxat, parca nu era zambetul Adrianei. Asa ca a mai lansat un apel, poate-poate o aude cine trebuie.

"Putem merge impreuna la psiholog si impreuna cu copii nostri, care au de suferit", a spus ea, la iesirea din institutie.

Si a continuat atacul la Acces Direct. "Nu sunt dezamagita, as fi vrut sa-l privesc in ochi si sa-l intreb ce vrea de la viata. [...] In continuare, il astept pe domnul Prigoana la un dialog, in interesul copiilor nostri. Nu a avut nicio reactie", a declara Adriana Bahmuteanu.

"Nu pot sa spun ca Prigoana nu s-a purtat frumos cu copiii, dar in ultima vreme s-a schimbat. Nu spun ca e un monstru, dar putea sa aiba o alta atitudine fata de micutii nostri. Vrea sa aplice o educatie cazona copiilor", a continuat vedeta, mentinonand, totodata, ca atitudinea politicianului s-a schimbat din luna noiembrie a anului trecut.

Acum, Adriana are o casa noua. Provizorie, ce-i drept, dar arata foarte bine!

Recomandari