Antena Căutare

Andreea Raicu s-a despartit de Tudor Chirila

Andreea Raicu si Tudor Chirila au spus inca o data stop relatiei lor. Motivul pare sa fi fost acelasi si anume neputinta de a intemeia impreuna o familie.

Andreea Raicu si Tudor Chirila si-au spus inca o data adio, dupa mai multi ani de relatie tumultoasa. Veste a fost confirmata de Andreea Raicu in paginile revistei Viva, unde vedeta a refuzat sa faca public si motivul despartirii, dar a lasat sa se inteleaga ca este vorba despre neputinta lui Tudor Chirila de a-si lua angajamentul intemeierii unei familii.

"Tin sa confirm acest lucru (n.r. despartirea) pentru a evita eventualele speculatii. Este singurul meu comentariu legat de acest subiect

Imi doresc sa cunosc o persoana care sa impartaseasca aceleasi valori ca acelea care ma conduc pe mine in viata: respect, incredere si corectitudine, un om cu care sa pot intemeia o familie, cu tot ceea ce inseamna ea".

Foto: Facebook.com


VIDEO! Monica Gabor a incheiat nunta surorii printre politisti... VIDEO! Marioara Zavoranu o desfiinteaza pe Oana: "Nu are niciun Dumnezeu"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x