Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

FOTO! Miss Ungaria, Dora Gregori, batuta si sechestrata de un fost iubit!

Faptul ca este frumoasa a fost confirmat din plin: Gregori Dora a devenit Miss Ungaria pe 28 noiembrie 2010. Din pacate, in spatele privirii tinerei de 22 de ani se ascund destui nori. Si nu neaparat roz, asa cum sunt cei in care pluteste acum, cand iubeste din nou. Dora a trait o poveste de dragoste plina de violenta, care a marcat-o pentru totdeauna.

Desi este atat de frumoasa, actuala regina a frumusetii din tara vecina a avut parte de episoade sentimentale triste. Un fost iubit al superbei unguroaice a postat pe internet niste fotografii realizate pentru „uz in intimitate". „Le-a facut partenerul meu, in care aveam incredere imensa si consider ca asta spune tot. Arata si ce caracter are. Pozele erau private, dar din pacate nu pot sa imi apar intimitatea. Acest barbat a facut recent si un fals profil de Facebook, postand fotografiile acolo", a povestit Dora.

Miss Ungaria a fost nevoita inclusiv sa apeleze la politisti, pentru a-si calma un fost iubit incapabil sa accepte ca relatia lor s-a terminat. „Este un fost iubit care a incercat sa-mi controleze viata si dupa ce l-am parasit. Din pacate, atunci cand eram impreuna, ma batea, ma incuia in apartament, ma chinuia in fel si chip. Stiam ca va reincepe totul. Din pacate, traim intr-o lume in care oricine poate face absolut ce vrea cu celalalt", a relatat frumoasa.

Dar acum blonda - care considera ca femeia perfecta arata ca Anna Kurnikova, iubita lui Enrique Iglesias - este linistita. Pare sa-si fi gasit omul potrivit si traieste din nou dragostea la mare intensitate. Cu norisori roz si tot tacamul. Iar ca sa vada toti cat de fericit este respectivul, a pozat incendiar pentru CKM, o revista dedicata barbatilor. Si are ce arata, dupa cum se vede...

Vezi mai jos galeria foto!

Sursa: vdtonline

Foto: CKM Hungary

Recomandari