Live acumFilm: Ultima reduta (SUA 2013)
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Internetul a luat foc! Oana Radu are un nou iubit? Norocosul este un prieten vechi

La doar trei luni de la moartea iubitului, Oana Radu pare să fie într-o nouă relație. Norocosul a postat o poză pe o rețea de socializare care a scandalizat internetul. Artista a declarat adevărul.

Oana Radu are un nou iubit

În luna septembrie, Oana Radu trecea printr-o tragedie: logodnicul ei a murit după ce a fost ars intenționat de un vecin. A trecut artista peste suferință și iubește iar? Oana a lămurit totul.

Speculațiile au pornit de la mai mai multe poze pe care Cătălin Dobrescu, presupusul iubit, le-a postat pe conturile sale de socializare. Prietenii virtuali ai acestuia au reacționat imediat, una dintre reacții fiind: „Nunta când o faceți?”

Potrivit stiritv.ro, la o poză de pe Instagram, Cătălin Dobrescu a adăugat descrierea „Me & U. Eu și tu”. Această descrierea, aparent, a fost ștearsă.

"Au fost nişte poze pe care le-am postat pur şi simplu. Nu fac nimic din ceea ce el nu şi-ar dori pentru mine. Sunt un om liber, când voi avea un anunţ de făcut, îl voi face. Pe Cătălin îl ştiu de mulţi ani şi suntem prieteni buni. Eu am avut parte de susţinerea multor oameni, dar unii oameni mi-au spus că uite cât de mult l-ai iubit, pentru că deja ai un nou iubit", a spus Oana Radu la emisiunea lui Dan Capatos.

Citește și:

„Mama lui a încercat să îl stingă, dar nu s-a putut!”. Oana Radu, destăinuiri tulburătoare despre moartea iubitului ei! I-a făcut cea mai frumoasă declarație, în direct - Video

Recomandari