Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Kim Kardashian si-a luat-o in cap: "Sunt mult mai populara decat Angelina Jolie"

Se pare ca vedetei TV Kim Kardashian i s-a urcat celebritatea la cap! Desi toata lumea stie modalitatile lipsite de vreo calitate artistica prin care a ajuns celebra, Kim nu stie sa isi tina gura. Ea ar fi spus ca se bucura de mai multa celebritate si atentie din partea mediei, decat Angelina Jolie, conform gossipcop.com.

Kim Kardashian ar fi spus prietenelor ei ca Angelia Jolie nu este atat de faimoasa precum ea. Cum vestile circula repede in showbiz-ul american, aceste vorbe au facut rapid inconjurul mapamondului. O cunostinta apropiata Angelinei a vrut sa ii arate actritei aceste declaratii, cu scopul de a o amuza, insa surse spun ca ea nu ar fi reactionat bine, mai ales ca uraste ca cineva sa isi faca publicitate pe seama ei.

"Angie chiar isi iubeste cariera si munceste mult in actiunile sale caritabile. Atat ii lipseste acum, sa fie comparata cu o pipita precum Kim, care face cumparaturi si iese in public", a declarat o sursa apropiata, citata de Gossip Cop.

Se pare ca Angelina s-ar fi enervat pentru ca vedeta TV ii foloseste numele pentru a atrage atentia publicului, ea crezand ca acest gen de declaratii ii afecteaza imaginea.

Foto: beautyheaven.com.au

Recomandari