Căutare Live

Primele semne ale infidelității lui Matei Stratan. Mădălina Ghenea a fost înșelată?

Frumoasa Mădălina Ghenea își pune din nou fanii pe gânduri. Ultima sa postare de pe internet trimite cu gândul la infidelitate. Acesta să fie motivul pentru care şi-a luat fetiţa şi a plecat din România? A înşelat-o Matei pe mama copilului său?

Frumoasa Mădălina Ghenea își pune din nou fanii pe gânduri. Ultima sa postare de pe internet trimite cu gândul la infidelitate. Acesta să fie motivul pentru care şi-a luat fetiţa şi a plecat din România? A înşelat-o Matei pe mama copilului său?

După ce s-au certat în mijlocul străzii cu tatăl copilului ei, Mădălina Ghenea a vorbit despre infidelitate. A făcut publică o fotografie cu un mesaj plin de subînțeles:

Nu doar că m-ai înșelat, ci ne-ai înșelat pe amândoi. Nu doar că mi-ai frânt inima, ci ne-ai destrămat viitorul.

La scurt timp după ce mesajul a ajuns la urechile multora, vedeta a șters fotografia de pe contul de socializare.

Iubește din nou. Cătălin Botezatu a dezvăluit cine este marea sa dragoste. Este o vedetă de primă mână a României!... Și artiștii se enervează câteodată! Elton John nu a mai putut cânta și a întrerupt brusc spectacolul...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri