Live acumObservator 06
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Natalia Barbu a luat barbatul si rochia de mireasa a Adelei Chirica!

Adela Chirica sustine ca rivala sa, cantareata Natalia Barbu din Chisinau, i-a furat nu doar logodnicul, ci si nunta, inclusiv rochia de mireasa.

Nunta dintre Toni Sota si Natalia Barbu, petrecuta week-end-ul trecut, a fost frumoasa, dar si dureroasa. Frumoasa pentru miri, dureroasa pentru Adela Chirica, cea care pana de curand urma sa devina sotia omului de afaceri.

Pentru o echipa Acces Direct, Adela Chirica a marturisit ca nunta din acest week-end ar fi trebuit sa fie a ei, mai ales ca se ocupase de toate aceste detalii in ideea ca avea sa se casatoreasca cu Toni Sota.

Cum cei doi s-au despartit, omul de afaceri s-a casatorit cu Natalia Barbu, cea care a imbracat pana si rochia de mireasa creata special pentru Adela Chirica.

Aflata in platoul Acces Direct, Adela a povestit drama prin care trece, avand in vedere ca Toni Sota o ameninta acum ca urmeaza sa ii ia copilul, pe baietelul Davis pe care nici macar nu si l-ar fi dorit cu adevarat.

Adela a marturisit ca in prezent, copilul sau este bolnav, are nevoie de intretinere medicala, iar omul de afaceri i-a alocat o pensie alimentara insuficienta, adica 500 de ron saptamanal.

Ajunsa insa la limita puterilor, Adela Chirica a explicat pentru Acces Direct ca trece printr-o adevarata drama, atata timp cat Toni Sota continua sa o ameninte cu pierderea a tot ceea ce este mai important pentru Adela, adica copilul.

Recomandari