Vestea a căzut ca o bombă! Meghan Markle este deja însărcinată?! "Au tot fost la clinici de fertilizare"

 
+2 click pentru
galerie

După o nuntă ca în poveşti şi săptămâni întregi pe prima pagină, Ducele şi Ducesa de Sussex uimesc din nou! Se pare că Meghan Markle ar fi deja însărcinată în trei luni

Conform ziarelor din Marea Britanie, Harry şi Meghan au fost la mai mulţi medici specialişti în fertilitate în lunile premergătoare nunţii regale. În plus, în primul interviu după anunţul logodnei, Harry a declarat pentru BBC că speră "să întemeieze o familie în viitorul cât mai apropiat".

Cârcotaşii au sugerat că rochia de mireasă a lui Meghan arăta de parcă ar fi ascuns un început de burtică de gravidă.

Referitor la sarcina, în timpul ceremoniei de nuntă, cuplul regal a schimbat câteva priviri cu subînţeles chiar în momentele în care se vorbea despre familie: în timp ce episcopul de Windsor vorbea despre căsnicie, spunând că "este fundamentul unei vieţi de familie, în care copiii se nasc şi sunt crescuţi", Harry s-a întors înspre Meghan şi a zâmbit.

De asemenea, cei doi şi-au exprimat dorinţa de a deveni părinţi chiar înainte să se cunoască. Prinţul Harry declara în 2012 că "doar aşteaptă persoana potrivită" pentru a face acest pas, în timp ce noua Ducesa de Sussex este cunoscută pentru "modul extraordinar în care se comportă în preajma copiilor", scriu cei de la Closer Weekly.

SURSA FOTO: HEPTA.ROfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe