Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Chefi la cutite

VIDEO! Natalia Barbu, mireasa la nunta pregatita pentru altcineva

Miliardarul Nicolae Sota s-a insurat. Planuia acest lucru inca de anul trecut, spun gurile rele, dar cu o alta mireasa. Acum insa si-a gasit cu adevarat jumatatea - cantareata de muzica usoara din Republica Moldova, Natalia Barbu. Nunta de poveste a celor doi indragostiti a avut loc in Mamaia, in aer liber, pe malul marii.

Cei doi s-au cunoscut in urma cu mai mult timp, dar de la inceputul anului 2011, sentimentele lor au crescut in intensitate. Miliardarul a recunoscut ca i-a fost foarte greu sa o cucereasca pe Natalia. Luna de miere si-au petrecut-o in etape: au fost in Caraibe, iar dupa nunta se vor intoarce acolo.

Nicolae Sota a mai fost casatorit timp de 28 de ani cu Dana Sota, iar cu care are un baiat de 24 de ani. Cei doi au divortat la sfarsitul anului trecut, dar despartirea nu l-a afectat pe miliardar, pentru ca la acea data era impreuna cu Adela Chirica, cu care intentiona sa se casatoreasca, din relatia lor rezultand un alt copil. La scurt timp, Nicolae a facut o pasiune ravasitoare pentru basarabeanca Natalia Barbu, si a rupt relatia cu Adela. Nunta de acum doua zile era programata de miliardar impreuna cu fosta iubita, iar mireasa actuala era doar cantareata la petrecerea Adelei, semn ca relatiile cu barbatii bogati nu sunt pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste.Recomandari