Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

VIDEO! Razvan Ciobanu se autodistruge

La un Show Pacatos, Veronica Cara, fosta managera a trupei Hi-Q a facut dezvaluiri despre un important personaj din showbiz. Dupa trei ani de disparitie din viata publica, Razvan Ciobanul trebuia sa isi faca marea revenire la sfarsitul lunii octombrie. Dar, surpriza, totul a fost anulat! Din cauza ca designerul nu stie sa-si apere drepturile, sustine Veronica.

Razvan Ciobanu lucra de aproape 3 ani la revenirea in lumea modei, designerul creand in jur de 60 de rochii pentru noua colectie ce ar fi urmat sa fie prezentata pe 31 octombrie. Evenimentul ar fi trebuit sa fie anuntat intr-o conferinta de presa in care creatorul si-ar fi asumat trecutul tumultos: dependenta de droguri, orientarea sexuala dar si motivele disparitiei din viata publica.

La jumatatea lunii trecute, Razvan a anuntat-o pe Veronica Cara, consultanta lui de imagine, ca se muta din apartamentul in care locuia si contramandeaza totul. Mai mult, rochiile au ajuns pe mana partenerei designerului, care a avut un rol determinant in anularea evenimentului.

Veronica a declarat ca ii vrea binele clientului sau, dar ca acesta nu isi va recupera colectia si nici nu va reveni in lumea modei cu o atitudine de victima. "El se comporta ca un om fara drepturi. Sunt singura persoana care incearca sa ii apere drepturile. Trebuie sa iasa de sub pat", a spus managera la Un Show Pacatos.

Veronica Cara a insistat ca Razvan isi face rau singur si ca in continuare are probleme grave la nivelul increderii in sine. "Sunt dezolata ca isi face rau", a adaugat cea care se ocupa de imaginea designerului, sperand intr-o schimbare de atitudine.

Recomandari