Wow! De la un artist nu te-ai fi așteptat! Cântăreața Kelly Clarkson a mărturisit că le aplică copiilor ei corecții fizice

 
+2 click pentru
galerie

A  intrat într-o controversă după ce a mărturisit că le aplică copiilor ei corecții fizice. Dar asta numai atunci când situația o impune, spune cunoscuta cântăreața, Kelly Clarkson, la un interviu radio.

„Nu sunt împotriva micilor atenționări fizice. Nu mă refer, bineînțeles, la o bătaie serioasă, ci doar la corecții. Am avut parte de același tratament din partea părinților mei și m-am descurcat bine în viață, mă simt bine în această privință”, a declarat artista.

Ea a mai adăugat că: 

„Este delicat atunci când te afli în public, pentru că sunt oameni care cred că să îți lovești ușor copilul este greșit, dar chiar nu văd nimic în neregulă cu asta. O avertizez pe fetița mea, de exemplu, înainte să îi dau o palmă la fund, că trebuie să se oprească și îi explic ce mă deranjează”.

În plus, Kelly a vorbit și despre momentele de relaxare după o zi extenuantă alături de cei patru copii, doi din prima căsătorie, și doi fii ai soțului ei din căsătoria anterioară.

 

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe