Imagini ȘOCANTE! O cunoscută asistentă TV s-a ÎMBĂTAT și a CĂZUT în boscheți: „Era atât de beată, încât nu mai știa ce face!”

Viața de vedetă se poate dovedi uneori foarte dificilă. Atunci când participi la evenimente mondene pe bandă rulantă, șansele să te faci de râs din diverse motive. Este și cazul frumoasei Chloe Ferry, o asistentă tv britancă foarte cunoscută pentru felul său extravagant de a-și duce existența.

Un episod absolut penibil s-a petrecut zilele trecute, când Chloe a reușit să se facă de râs de față cu toți fotografii care așteptau să imortalizeze tot ce mișcă la cluburile de fițe din capitala Angliei.

Aceasta a consumat prea mult alcool, iar urmările au fost dezastruoase. Femeia s-a împiedicat și a căzut în boscheții din apropierea ieșirii din club. Imaginile au făcut înconjurul lumii, iar reacțiile cititorilor au fost dintre cele mai vehemente.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri