Căutare Live

Shiloh Jolie, fiica Angelinei Jolie, își arată mișcările de dansatoare. Își dorea să devină băiat, dar e mai feminină ca oricând

Într-un videoclip postat pe rețeaua de socializare TikTok, Shiloh, fiica Angelinei Jolie, a arătat că deși părinții sunt talentați în actorie, ea poate ieși din decor dacă vrea, impresionându-și urmăritorii printr-un dans cu mișcări interesante și atent efectuate.

Shiloh Jolie a renunțat la numele tătălui său, Brad Pitt, și a postat un filmuleț surprinzător pe TikTok

Getty

Clipul în care adolescenta în vârstă de 15 ani apare dansând pe melodia „Good ones”, semnată Charlie XCX, într-o sală de dans, a făcut deliciul internauților care n-au contenit în a o aprecia, lăuda și încuraja în a începe o carieră în ale dansului, potrivit tvmania.ro.

Citește și Shiloh Jolie-Pitt e acum complet schimbată. Cum arată fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt care spunea că vrea să fie băiat

Comentarii precum "Urmează-ți visurile", "Dansezi excelent", "Poezie în mișcare”, "Incredibil!" "Este naturală și minunată”, „Este născută pentru a dansa” și „Bravo! Ține-o tot așa, Shiloh”, au putut fi citite la secțiunea de comentarii de pe contul "micuței" artiste.

Internauții au taxat-o sau au fost sceptici cu Sihloh Jolie Pitt spunând că nu este ea în filmuleț

Ce-i drept, ca la orice postare pe internet, mai cu seamă a unei persoane cunoscute, au apărut și răutățile, referitoare la faptul că Shiloh își reneagă tatăl. Unii dintre internauți chiar se întreabă dacă este chiar Shiloh, întrucât în clip aceasta apare cu mască pe față.

"De ce ai renunțat la numele tatălui tău?", "De ce nu folosești numele frumușelului tău tată?", "Oare chiar este Shiloh?", sunt câteva dintre comentariile urmăritorilor săi.

Îmbrăcată lejer, într-o ținută albastră cu ceva detalii albe, Shiloh, a efectuat câteva mișcări foarte bine executate, denotând o oarecare ușurință a efectuării lor, semn ce ar putea fi interpretat de unii că adolescenta ar putea alege o carieră în dans pe viitor.

În ultima perioadă, prima fiică biologică a actorilor Angelina Jolie și Brad Pitt a lansat mai multe surprize celor ce o urmăresc.

Citește și Shiloh Jolie-Pitt, apariție surprinzătoare, în rochie și cu machiaj. Cum arată acum fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt

Dacă până acum aceasta era fascinată de tinuțele bărbătești și prefera să apară în public îmbrăcată mai mult "băiețește", la premiera filmului "Eternals" a surpins printr-o rochie simplă, cu umerii goi, denotând o apariție extrem de feminină. Fiica Angelinei Jolie a purtat chiar și un machiaj elegant, feminin, ce i-a evidențiat ochii.

Citește și
Colaj cu Fetița Zurli, în custumul ei specific
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
copil cu pachet de scoala
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri