Shiloh Jolie-Pitt e acum complet schimbată. Cum arată fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt care spunea că vrea să fie băiat

Shiloh Jolie-Pitt, fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie, în vârstă de 15 ani, a moștenit cele mai frumoase trăsături de la părinții ei, iar în ultima vreme pare să se îmbrace mai feminin.

Fetița lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie și-a schimbat complet look-ul și înfățișarea, deși în urmă cu ceva vreme spunea că își dorește să se identifice ca băiat.

Profimedia

Shiloh a știut încă de la debutul adolescenței că își dorește să se identifice ca băiat, adoptând un stil vestimentar băiețesc, o tunsoare nouă și chiar a avut curajul să spună tuturor ce simte. După ce le-a spus părinților ei ce simte și ce își dorește să facă, Shiloh a fost apreciată pentru inițiativa ei de a milita pentru drepturile comunității LGTBTQ+.

Cum arată Shiloh Jolie-Pitt în cele mai recente fotografii

Încă din 2019, ea le-a comunicat părinților ei că se identifică a fi băiat și dorește să I se spună John sau Peter. Într-un interviu din 2010, Shiloh a declarat pentru Vanity Fair că vrea să fie băiat încă de când avea 3 ani.

Cu toate acestea, Shiloh moștenește cele mai frumoase trăsături de la părinții ei, având un chip feminin, în care se regăsesc trăsăturile Angelinei.

Citește și: De ce a renunțat Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, la numele de familie al actorului de la Hollywood

În urmă cu puțin timp, Shiloh a fost surprinsă de paparazzi la un aeroport din Veneția, alături de mama ei, Angelina Jolie. De această dată, frumoasa adolescentă pare că, deși s-a îmbrăcat casual, nu mai are haine băiețești. Cu părul prins în coc, acum purtat mai lung, un hanorac negru, o pereche de pantaloni negri și adidași albi, Shiloh Jolie-Pitt părea extrem de relaxată în compania mamei sale.

Lupta pentru custodia copiilor în timpul divorțului dintre Angelina Jolie și Brad Pitt

Angelina Jolie și Brad Pitt au intentat divorțul în 2019, dar nici până acum nu s-a finalizat. Avocații celor doi actori susțin că acesta ar fi cel mai costisitor divorț din showbiz.

După ce au pus capăt relației lor în 2016, în 2019 cei doi mari actori au intentat divorțul, dar pe atunci nu aveau cum să știe că vor cheltui o avere. Suma, care depășește 2 milioane de dolari, a fost împărțită egal între cei doi foști soți și se pare că nu se opresc aici cheltuielile. Se pare că divorțul nu se încheie aici și ar mai putea dura încă 6 ani.

Citește și: Shiloh Jolie-Pitt, cea mai recentă apariție în public. Cum a fost pozată tânăra de 15 ani

Brad Pitt, în vârstă de 57 ani, și Angelina Jolie, în vârstă de 46 ani, sunt părinții lui Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii Vivienne și Knox, în vârstă de 12 ani.

Citește și
alec baldwin sta pe un scaun si are un microfon
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
audrey-kevin-colaj
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
colaj de imagini cu alec baldwin si halyna hutchins
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Mai multe articole

Un judecător a decis că Angelina Jolie și Brad Pitt vor împărți custodia copiilor lor, în ciuda dorințelor pe care le aveau cei doi actori. Atât Brad Pitt, cât și Angelina Jolie, și-ar fi dorit să aibă custodie exclusivă pentru copiii lor.

Judecătorul pe nume John Ouderkirk tinde să aleagă în favoarea lui Brad Pitt, deși Angelina și-a dorit custodie exclusive, povestind că a fost victima violenței domestice.


Angelina Jolie a declarat că trei dintre cei șase copii ai cuplului vor să depună mărturie împotriva lui Brad Pitt în procesul lor de divorț.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri