A murit actrita Tanya Roberts pe care impresarul a anunțat-o decedată cât timp încă trăia. Ce afecțiune a răpus-o la 65 de ani

Actrița Tanya Roberts, cunoscută pentru rolurile sale de succes, a decedat luni seară, la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles.

A murit actrita Tanya Roberts pe care impresarul a anunțat-o decedată cât timp încă trăia. Ce afecțiune a răpus-o la 65 de ani

profimedia

Moartea actriței în vârstă de 65 de ani a survenit în urma unor complicații din cauza unei infecții urinare care nu a fost diagnosticată la timp. Impresarul artistei declarase deja decesul ei încă de duminică. Mai târziu, Mike Pingel a dat o nouă declarație în care își cerea scuze pentru încurcătură, spunând că Tanya este încă în viață, dar într-o stare de sănătate precară.

Partenerul Tanyei, Lance O'Brian, în vârstă de 62 de ani, a oferit un interviu pentru Daily Mail, spunând că iubita vieții lui, așa cum o numea el, “era sănătoasă tun” înainte să leșine și să se simtă rău încă de pe 23 decembrie.

La început, simptomele ei erau asemănătoare cu cele ale bolii COVID-19, pentru că avea o tuse seacă și probleme de respirație. Ea urma să fie testate în ajunul Crăciunului, dar actrița nu a mai ajuns să facă testul, căzând inconșientă la pământ, după ce fusese la plimbare cu câinii ei.

După ce a ajuns la spital și a fost diagnosticată cu infecție urinară, starea ei s-a înrăutățit rapid. Infecția s-a împrăștiat în tot corpul, afectând organe importante precum ficatul, rinichii, iar infecția i-a ajuns și în sânge.

Devastat, partenerul actriței a declarat:

“Simt că înnebunesc. Mi-am pierdut sufletul pereche. A fost neașteptat. Era sănătoasă tun. (…) Făcea adesea expediții pe dealurile din împrejurimi zilnic. Avea mereu grijă de fizicul ei și acum a plecat dintre noi, iar eu nu am putut să o văd”.

Tanya și Lance erau împreună de 18 ani și locuiau împreună de 15 ani. În tot acest timp ei au fost de nedespărțit și întotdeauna s-au sprijinit unul pe celălalt.

Cum a devenit celebră Tanya Roberts

Înainte de a fi actriță, frumusețea Tanyei a ajutat-o să fie model. Ea și-a făcut debutul în cinematografie în 1975, în filmul Forced Entry. Frumoasa blondă cu un corp de invidiat a avut mare success și cu rolul ei din filmele 5 și 6 ale seriei Îngerii lui Charlie, între 1980 și 1981, unde a fost aleasă dintre 2.000 de actrițe să o înlocuiască pe Shelley Hack.

Actrița a interpretat-o pe Stacey Sutton în filmul din 1985 cu James Bond, numit A View to Kill, unde a jucat alături de celebrul Roger Moore.

După ce a fost numită "Bond girl", Tanya a mai jucat și în filme precum Body Slam, Twisted Justice, Purgatory și Legal Tender, al cărui scenariu a fost scris de soțul ei.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

De asemenea, Tanya a primit rolul lui Midge Pinciotti în sitcomul “ That ’70s Show”, unde a jucat alături de Mila Kunis și Ashton Kutcher.

Cea mai mare durere pe care a suferit-o actrița

Ea a părăsit show-ul “ That ’70s Show” și și-a pus cariera pe pauză pentru a avea grijă de soțul ei care era grav bolnav. Actrița și scenaristul Barry Roberts au fost căsătoriți din 1974 până când în 2006 acesta s-a stins din viață. Cei doi au fost căsătoriți timp de 32 de ani, dar nu au avut copii. Deși ei s-au căsătorit când avea doar 19 ani, pe vremea când studia actoria la The Actors Studio, cu Lee Strasberg și Uta Hagen, iubirea lor a fost una adevărată.

După moartea soțului ei, ea nu s-a întors la vechea ei dragoste, actoria, și a ales să nu se recăsătorească, deși era într-o relație de mult timp cu Lance.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri