A murit Stela Popescu. Cine a găsit-o fără suflare pe Stela Popescu în propria locuință și ce s-a întâmplat în minutele care au urmat!

Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie 2017. Teatrul și filmul românesc sunt în doliu. Actrița avea 82 de ani și a fost găsită fără suflare în locuința sa.

Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie 2017. Teatrul și filmul românesc sunt în doliu. Actrița avea 82 de ani și a fost găsită fără suflare în locuința sa.

Primele informaţii arată că Stela Popescu a fost găsită decedată în locuinţa sa, de către fiica sa adoptivă a acesteia care a sunat la 112, iar la sosirea echipajelor SMURD actriţa era decedată.

Gestul disperat al lui Alexandru Arșinel la aflarea veștii că Stela Popescu a murit: „Nu ştiu ce se întâmplă. Vai de mine!”

Se pare că în timpul în care a trecut de la telefonul dat către 112 și momentul în care ambulanța a sosit la fața locului, ruda artistei a încercat, la rându-i, să o resusciteze.

S-a aflat cauza decesului actriței Stela Popescu! Echipajul SMURD nu a mai putut face nimic pentru a o salva

La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD, care a constatat decesul, nemaiputând face nimic pentru salvarea actriţei.

Ultima fotografie cu Stela Popescu jucând alături de Alexandru Arșinel! Actrița și-a mutat acum scena în Ceruri!

Parteneri
De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă. Motivele științifice din spatele teoriei
Dacă încerci să mănânci sănătos, cu siguranță ai auzit despre beneficiile consumului micului dejun. Dar s-ar putea să ai încă dubii cu privire la importanța pauzei de masă la prânz. De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă, oare.
Catine.ro
Ultimele știri