Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

A nascut Shakira! Vestea a fost anuntata pe Twitter de iubitul cantaretei, fotbalistul Gerard Pique

Cantareata Shakira a nascut, joi seara, un baietel. Iubitul artistei, fotbalistul spaniol Gerard Pique, le-a dat vestea prietenilor sai de pe Twitter. Nasul micutului va fi nimeni altul decat omul de afaceri roman, Nicu Gheara.

Nicu Gheara a declarat ca ar accepta cu placere sa fie chiar si nasul de cununie al celor doi, in virtutea prieteniei care ii leaga. De altfel, el este cel care i-a facut cunostinta fotbalistului de la Barcelona cu Shakira. Cei doi s-au intalnit la o petrecere pe care Nicu Gheara a organizat-o in urma cu doi ani la Ibiza, in cinstea lui Pique si a altor doi colegi de-ai sai.

Nicu Gheara si sotia lui, Mihaela, sunt nasii mai multor vedete. Ei i-au cununat pe Elena Gheorghe, pe Adrian Mutu, la a doua casnicie, si pe Romica Tociu si au fost nasi de botez pentru cei doi copii ai luptatorului Ionut Iftimoaie.

Totusi, Shakira nu a confirmat nasterea si e sigur ca totul a fost doar o gluma pentru ca pe 27 decembrie in Spania e Ziua Pacalelilor, similara cu 1 aprilie de la noi.

Citeste si Jurnalul!

Recomandari