Alex Rodriguez știe cum să o răsfețe pe Jennifer Lopez. Artista a postat totul pe Instagram

Jennifer Lopez a avut parte de cea mai romantică surpriză. Alex Rodriguez i-a arătat că o iubește, iar artista a postat totul pe Instagram.

Alex Rodriguez știe cum să o răsfețe pe Jennifer Lopez

profimediaimages.ro

Jennifer Lopez este una dintre cele mai sexy femei din lume. Ca să o răsfețe cum se cuvine, logodnicul său, Alex Rodriguez, i-a făcut cea mai frumoasă surpriză.

Ce surpriză romantică i-a pregătit Alex Rodriguez logodnicei sale, Jennifer Lopez și care a fost reacția vedetei

Când a pășit în locuința sa, Jennifer Lopez a văzut buchetul imens de trandafiri pe masă. Buchetul era însoțit de un bilețel de dragoste și multe baloane pe care scria: ''Te amo'' (Te iubesc). Jucătorul de baseball nu a uitat de aniversarea lor și și-a propus să o impresioneze până la lacrimi pe femeia din viața lui.

Fanii au putut vedea cât de iubită și de răsfățată este frumoasa Jennifer Lopez, care s-a arătat vizibil emoționată de gestul impresionat făcut de partenerul său. Alex Rodriguez s-a dovedit a fi un romantic convins, de vreme ce i-a arătat iubitei sale cât de specială este. Sportivul a fost extrem de atent la detalii, dând de înțeles cât de implicat este în relația sa cu artista.

Cântăreața nu a ezitat să le împărtășească fanilor acest moment cu totul și cu totul special. Pe durata clipului, Jennifer Lopez spune în repetate rânduri ''Iubitule, e minunat!'', dovadă că a fost profund impresionată.

''Luna februarie este luna noastra specială. Este luna aniversării noastre. Ne-am întâlnit prima oară pe 1 februarie. Prima noastră întâlnire a fost 2 zile mai târziu, iar de atunci nu a existat zi în care să fim separați sau să nu vorbim. Continui să mă faci să râd. Îți iubesc simțul umorului'', a fost mesajul prin care Jennifer Lopez i-a mulțumit lui Alex Rodriguez.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez se iubesc de 4 ani, mai exact din anul 2017. Cei doi au o poveste interesantă, care a început cu mult timp înainte să formeze un cuplu oficial. Amorezii nu s-au întâlnit prima dată în 2017, ci cu mai mult timp în urmă, în 2005. Pe atunci, amândoi erau implicați în alte căsnicii, așa că au rămas doar prieteni. Jennifer Lopez era căsătorită cu Marc Anthony, iar Alex Rodriguez era căsătorit cu Cynthia Scurtis, conform brides.com.

După mulți ani, în clipa în care s-au regăsit, J. Lo și Alex Rodriguez au decis să își dea o șansă la fericire. Se pare că a fost cea mai bună decizie din viața amândurora.

Citește și: Apariția lui Jennifer Lopez la inaugurarea lui Joe Biden a atras atenția întregii lumi. Cum este ținuta imaculată în partea de jos

Ultimele știri