Alexandru Arșinel, cu ochii în lacrimi! Artistul face o dezvăluire cutremurătoare despre Stela Popescu! „E groaznic...”

Alexandru Arșinel este sfâșiat de durere după pierderea actriței Stela Popescu! Cu lacrimi în ochi, artistul face o mărturisire cutremurătoare!

Alexandru Arșinel este sfâșiat de durere după pierderea actriței Stela Popescu! Cu lacrimi în ochi, artistul face o mărturisire cutremurătoare!

Actrița Stela Popescu s-a stins din viață din cauza unui accident vascular cerebral, la scurt timp după ce aceasta a participat la un eveniment monden în care a urcat pe scenă și a dat semne că nu se simte bine.

Au trecut trei luni de la tragica veste, dar există un loc în care încă o mai găsim pe Stela Popescu.

Este vorba despre teatrul căruia i-a dat viață alături de partenerul său de scenă, Alexandru Arșinel.

Într-un interviu acordat celor de la Antena Stars, actorul Alexandru Arșinel a mărturisit vizibil emoționat: "Faptul că nu mai e te întristează groaznic. Dar Stela Popescu este peste tot în teatru. Această cabină am aranjat-o după chipul și asemănarea ei. S-a bucurat de o atenție binemeritată. Toți am iubit-o pe Stela Popescu și toți am încercat să respectăm acest simbol al Teatrului de Revistă. Noi considerăm un fel de altar al nostru această cabină".

Acesta a mai dezvăluit cum arată acum cabina de probă a regretatei artiste, dar și ce obiecte păstra aproape, înainte de spectacole.

Află mai multe detalii urmărind clipul video de mai sus!

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri