Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Alina Pușcaș vorbește despre sarcină, dragoste și ingredientele unei relații perfecte!

Recent, Alina Pușcaș a acordat un interviu revistei „Unica”, în care vorbește despre sarcină, dragoste, fericire și ingredientele unei relații perfecte.

Recent, Alina Pușcaș a acordat un interviu revistei „Unica”, în care vorbește despre sarcină, dragoste, fericire și ingredientele unei relații perfecte.

Cunoscuta prezentatoare a show-ului „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1 este mai fericită ca niciodată. A aflat că va avea un băiețel, iar acest lucru o face să privească bucuroasă la viitor.

„Mă bucur pur și simplu de sarcină, cu toate momentele ei de poveste.”

Vedeta Antena 1 spune că cea mai mare realizare a sa din punct de vedere profesional a fost marcată atunci când a trecut de la o carieră în turism la cea de televiziune. Alina Pușcaș spune că atunci, viața i s-a schimbat complet și într-un mod fascinant.

Alina Puşcaş, confesiuni despre sarcină: "Mi-au dat și lacrimile..."

„Acest lucru îl datorez în mare parte Antenei 1, care mi-a acordat multă încredere pentru fiecare proiect în parte, deși nu aveam nicio pregătire în domeniu.”

Cum a reacționat când a aflat vestea că va deveni mamă?

Alina Pușcaș este mai fericită ca niciodată

Totul s-a întâmplat în ianuarie, când un test de sarcină a ieșit pozitiv. Neîncrezătoare, a repetat testul de încă două ori în aceeași seară. Văzând că primește același rezultat, vedeta s-a bucurat. De atunci se închipuie în postura de mamă.

„Ne dorim să-i oferim copilașului tot ce e mai bun posibil”

Alina Pușcaș spune că este foarte norocoasă, fiindcă nu a resimțit efectele negative ale sarcinii. În afară de câteva stări de somnolență sau de amețeală, vedeta spune că se simte perfect, deși este în a șasea lună de sarcină.

Cum se pregătește pentru venirea bebelușului?

Vedeta a mărturisit că citește numeroase studii științifice pentru a fi cât mai bine pregătită pentru venirea pe lume a copilului. Mai mult decât atât, se pare că Alina Pușcaș a început deja să facă diferite cumpărături și este în căutarea unui cărucior și a unui pătuț.

Cum se vede ca viitoare mamă?

„Amândoi ne-am dorit foarte mult copii și iată că eu, la 31 de ani, și el, la 40 de ani, am ajuns să ne îndeplinim și această dorință.”

Adevărul a ieşit la iveală! Alina Puşcaş a făcut primele declaraţii despre tatăl copilului ei: "Sunt îndrăgostită lulea"

Vedeta spune că nu crede că ea și partenerul ei vor fi genul de părinți obsedați sau exagerat de protectori, însă amândoi vor face tot posibilul pentru a-i oferi copilului tot ce este mai bun și mai frumos.

Vedeta spune care sunt ingredientele unei relații perfecte

Alina Pușcaș spune că dragostea este ceva surprinzător și că, momentan, ea și partenerul ei nu iau în calcul căsătoria, ci planificarea botezului și a meseriei de părinți.

„Dragostea este surprinzătoare, este adevărată atunci când lași garda jos complet”

Care este ingredientul unei relații fericite?

„Nu există un singur ingredient pentru o relație reușită. Vorbim despre o adevărată rețetă cu ingrediente precum iubirea și pasiunea, în primul rând, respectul, grija, toleranța, devotamentul, încrederea și comunicarea.”

Sursa: Unica

Recomandari