Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Anamaria Prodan, despre Universitatea Cluj: "Neaparat trebuie sa reusesc"

Lucrurile cu adevarat importante se fac in timp, cu rabdare si ambitie. Iar Anamaria Prodan nu e genul de persoana care sa renunte foarte usor. Are de gand sa transforme Universitatea Cluj in cea mai mare echipa din tara.

Chiar daca a reusit sa salveze Concordia Chiajna de la dezastru, atunci cand nimeni nu mai credea in aceasta echipa fara pretentii, Anamaria Prodan stie ca orice nou proiect reprezinta o provocare. Iar la Universitatea Cluj, unde orgoliile se hranesc cu rezultate, nimeni nu are rabdare. Asa ca lucrurile trebuie puse in miscare cat mai rapid.

Primul pas, intalnirea cu liderul galeriei. Un om pentru care Universitatea este viata. "Pentru faptul ca sunt doua echipe mari in acest oras, presiunea este uluitor de mare. E un razboi surd intre cele doua galerii, pentru mine este foarte important ca acest oras are doua echipe extraordinare, imi doresc ca echipa pe care eu o conduc, Universitatea Cluj, sa fie peste tot ce inseamna echipa de fotbal din Romania", ii explica Prodanca.

Insa liderii sunt greu de convins cu vorbe. Au nevoie de sacrificii si, mai ales, de rezultate.

Cum a decurs intalnirea dintre Anamaria si suporterii Universitatii, afla pe prodancasireghe.a1.ro!

Recomandari