Antena Căutare

Andreea Raicu: "E minunat sa fii Andreea Raicu"

Pentru Andreea Raicu, dilemele existentiale nu exista. "Este minunat sa fii Andreea Raicu", a marturisit vedeta, intr-un interviu pentru OK! Magazine. Se putea altfel?

Andreea Raicu se simte bine in propria piele si nu se sfieste sa o recunoasca. Ar fi in stare sa marturiseasca orice, mai putin detalii picante din relatia tumultoasa cu solistul trupei Vama, Tudor Chirila.

"Daca ii intrebi pe cei din jurul meu, o sa iti raspunda ca nu e comod sa fii Raicu, dar daca ma intrebi pe mine, o sa iti spun ca e minunat sa fii Andreea Raicu. Daca nu mi-ar placea ceea ce fac si cine sunt, m-as fi retras de mult. Ca in orice meserie, exista si avantaje, si parti mai putin placute, dar trebuie sa ti le asumi pe toate in egala masura si sa mergi inainte cu capul sus. Echilibrul interior este cel mai important pentru ca, atunci cand exista, reusesti sa treci cu usurinta peste toate momentele dificile care apar in viata", a declarat vedeta, conform sursei citate.

FOTO! TOP 5 vedete cu picioare urate!... FOTO! Lara Flynn Boyle (Twin Peaks), desfigurata din pricina operatiilor estetice!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x