Angelyne are corp de puștoaică, dar puțini îi pot ghici vârsta adevărată fără să-i vadă fața. Cum arată și câți ani are, de fapt

Angelyne e una dintre cele mai cunoscute vedete locale din Hollywood ce au reușit să își facă un renume în întreaga lume. Acum în vârstă de 70 de ani, ea continuă să atragă atenția publicului.

Angelyne a devenit cunoscută la mijlocul anilor 1980 în Hollywood

Profimedia

Angelyne (nume real Ronia Tamar Goldberg) a devenit cunoscută în Los Angeles în anul 1984, atunci când a apărut pe mai multe afișe billboard locale.

Afișele au captat atenția media, ce au scris despre tânăra Angelyne și au propulsat-o ân rândul vedetelor.

De-a lungul anilor, Angelyne a lansat mai multe albume de muzică și a apărut în numeroase filme, printre care și The Disaster Artist, în anul 2017. Ea e considerată de mulți precursoarea vedetelor precum Paris Hilton și Kim Kardashian, pentru că a devenit faimoasă fără proiecte creative speciale.

Cum arată Angelyne la 70 de ani

Angelyne continuă să atragă atenția prin look-ul său, ce a fost adesea asemănat cu cel al unei păpuși Barbie.

Angelyne poartă des haine roz sau cu imprimeu și are părul blond și voluminos. Mulți au spus că are corpul unei femei mult mai tinere.

Citește și: Nannette Hammond, femeia care vrea să fie Barbie în carne și oase. Cum arăta înainte să cheltuie 350.000 lire pe operații estetice

Ea pozează adesea pe mașina ei roz, în haine provocatoare, ce amintesc de afișele ce au făcut-o cunoscută la mijlocul anilor 1980.

Vezi cum arată Angelyne la 70 de ani în GALERIA FOTO

Recent, Angelyne a anunțat intenția de a candida la postul de guvernator al statului California din Statele Unite ale Americii, la fel cum au făcut numeroase alte vedete înainte ei. Arnold Schwarzenegger a câștigat alegerile speciale în anul 2003 și a devenit guvernatorul Californiei până în anul 2010.

Nu e prima dată când Angelyne se implică în activități politice. În anul 1993, ea a avut rolul de primar al West Hollywood timp de o noapte și a candidat și ea la alegerile din 2003, câștigate de Arnold.

Platforma ei politică include conferințe despre OZN-uri, un bal anual pentru polițiști, centre de reabilitare pentru politicieni, introducerea unei legi prin care toți cetățenii din California trebuie să facă baie cu spumă în fiecare zi, printre altele, scrie The New Yorker.

Citește și
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Kamara în două ipostaze diferite, alături de fiul său și fosta soție
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Liviu Vârciu și Anda Călin
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Mai multe articole

„Cred că politica e un circ prost,” a declarat Angelyne. „Cred că are un interes de divertisment. Eu am pornit asta!”

Citește și: A început să se transforme în „păpușă Barbie” când încă era un adolescent. Cum arăta tânărul înainte să se schimbe complet

Până în anul 2017, numele real al lui Angelyne nu era cunoscut public. Acesta a fost dezvăluit într-un articol Hollywood Reporter ce a scos la iveală și adevărata povestea a vedetei.

Potrivit articolului, Angelyne, nume real Ronia, s-a născut în Polonia și părinții ei au fost supraviețuitori ai Holocaustului. Angelyne și familia ei s-au mutat în Los Angeles după ce au locuit o perioadă și în Israel.

Potrivit declarațiilor sale, Angelyne a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp. De-a lungul carierei sale, ea a lansat trei albume: Angelyne (în 1982), Driven to Fantasy (în 1986) și Beauty & the Pink (lansat în anul 2000).

Și la 70 de ani, Angelyne continuă să pozeze pentru paparazzi, uneori pe capota mașinii sale roz, cunoscută de localnicii din Los Angeles.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri