Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Apropiații fac lumină! Ce s-a întâmplat, de fapt, în relaţia dintre Andreea Mantea şi Cristi Mitrea: "A fost o sarcină apărută din senin"

Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au cunoscut în timpul show-ului "Burlăcița", acolo unde bruneta spera să-și găsească marea iubire.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au cunoscut în timpul show-ului "Burlăcița", acolo unde bruneta spera să-și găsească marea iubire.

Lucrurile însă au avut un alt curs decât cel dorit de vedeta care, între timp, a devenit mămica unui băiețel pe care îl crește singură și care îi aduce toată fericirea și împlinirea din lume.

Andreea Mantea și copilul ei, PRIMA apariție! Uite cum arată vedeta după naștere!

A devenit mămică în urmă cu ceva timp și nu vrea ca fericirea să-i fie umbrită de nimeni și nimic. În ciuda faptului că își crește copilul singură, Andreea se bucură din plin de această perioadă din viața sa, despre care spune că e minunată.

Cât despre tatăl copilului său, acesta nu a căutat-o și nici nu și-a manifestat dorința de a-l vedea pe cel mic.

"Da, nu si-a vazut copilul si nici nu o sa il vada. Pentru ca imi doresc tot ce este mai bun pentru acest copil. Imi doresc sa il cresc intr-un mediu sanatos, linistit si frumos", a scris proaspăta mămică pe internet.

MOTIVUL pentru care Mitrea nu își va vedea NICIODATĂ copilul!

Dar ce s-a întâmplat, de fapt, în relația dintre cei doi? Adina Halas a încercat să facă lumină, sustinând că vestea sarcinii a adus ruptura dintre cei doi!

Recomandari