Căutare Live

Au fost date publicității imagini noi cu prinţul George, la a şasea aniversare

Fotografiile au fost realizate de mama prinţului George, Kate Middleton, şi publicate pe Instagram. A devenit o tradiţie ca Palatul să transmită poze realizate de ducesă celor trei copii ai cuplului.

Noi portrete ale prinţului George a fost difuzate de Palatul Kensington cu ocazia celei de-a şasea aniversări a primului copil al ducilor de Cambridge.

Fotografiile au fost realizate de mama prinţului George, Kate Middleton, şi publicate pe Instagram.

A devenit o tradiţie ca Palatul să transmită poze realizate de ducesă celor trei copii ai cuplului.

Două fotografii au fost realizate în grădina casei lor, Palatul Kensington, iar prinţul George poartă un tricou al naţionalei de fotbal a Angliei, iar în a treia, pozează într-o vacanţă de familie.

Strănepotul reginei Elizabeth II născut pe 22 iulie 2013 este al treilea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii, după bunicul lui, prinţul Charles, şi tatăl lui, prinţul William.

Sursa : news.ro

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri