Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Adela

Bombă în muzica românească! Alex Velea și Tzancă Uraganu, colaborarea anului: ”Se lasă greu”

De-a lungul carierei sale, Alex Velea a colaborat cu mai mulți artiști din România. Ei bine, cum este o persoană deschisă la lucruri noi și cum niciodată nu este prea târziu, artistul are de gând să scoată hitul anului alături de celebrul Tzancă Uraganu!

Alex Velea

Postarea lui Tzancă a lăsat mască pe toată lumea. Direct pe contul de Instagram, manelistul a postat o fotografie alături de iubitul Antoniei, de la studio, însoțită, desigur, de un mesaj pe măsură, semn că cei doi pregătesc ceva uau!

”In curand o super colaborare, se lasa greu 😉”, a scris celebrul manelist pe rețelele de socializare.

Cine s-ar fi gândit?! Legătura surprinzătoare dintre Alex Velea și Carmen de la Sălciua. Artiștii au șocat pe toată lumea: “Asta mai lipsea”

Iar asta nu este tot! Alex Velea pregătește un super hit și alături de Carmen de la Sălciua. Artista, la fel ca și Tzancă, a postat o fotografie în mediul online, fiind tare nerăbdătoare. Din păcate, nu totul pare să fie pe gustul fanilor, iar asta nu o spunem doar noi, ci părerea internauților, care nu a fost deloc pozitivă.

”Nu e genul tău , nu te mai prosti.....🤦‍♀️🤦‍♀️ tu esti finuță , elegantă/ Asta mai lipsea../ ... nimic nu mă mai miră!/ Ce prostie faci”, sunt câteva dintre reacțiile negative.

In curand o super colaborare, se lasa greu 😉

A post shared by TZANCA URAGANU (@tzanca.uraganu.official) on

Recomandari