Căutare Live

Bonă din Moldova pentru copiii Mirelei Boureanu Vaida: „Am găsit o moldoveancă de-a mea, rătăcită prin București!”

După câteva zile în care a trebuit să se descurce singură cu doi copii – un bebeluș de o lună și o fetiță de un an și 7 luni, soțul fiind nevoit să se mute cu serviciul din oraș, Mirela Vaida poate răsufla ușurată

După câteva zile în care a trebuit să se descurce singură cu doi copii – un bebeluș de o lună și o fetiță de un an și 7 luni, soțul fiind nevoit să se mute cu serviciul din oraș, Mirela Vaida poate răsufla ușurată. Vedeta a reușit să își găsească rapid o bonă.

Mirela Vaida participat la două evenimente mondene, pentru că soacra a venit de urgență de la Cluj în București pentru a o ajuta cu cei doi urmași. În această perioadă, fosta prezentatoare a emisiunii “Mireasă pentru fiul meu” a căutat o dădacă și s-a și hotărât asupra uneia. “Am găsit o fată, care e și moldoveancă de-a mea, rătăcită pe aici prin București, și acum suntem într-o săptămână de acomodare, titrează Libertatea.

Sperăm să fim pe drumul cel bun și să ne împrietenim foarte repede. Deocamdată totul decurge bine”, ne-a mărturisit ea, marți seara, la gala Premiilor Radar de Media.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Brad Pitt a refuzat să apară public după anunțul divorțului de Angelina Jolie. Ce se întâmplă cu actorul?...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri