Live acumFilm: Craiasa zapezii - Foc si gheata
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Cardi B continuă cariera în actorie! Cântăreața va juca alături de Vin Diesel în „Fast and Furious 9”

După debutul pe care l-a avut în pelicula „Hustlers' alături de Jennifer Lopez, rapperița Cardi B nu renunță la actorie, din contră! Aceasta dezvăluia în cadrul emisiunii „Ellen” că dorește să continue să joace în noi pelicule de la Hollywood.

După debutul pe care l-a avut în pelicula „Hustlers' alături de Jennifer Lopez, rapperița Cardi B nu renunță la actorie, din contră! Aceasta dezvăluia în cadrul emisiunii „Ellen” că dorește să continue să joace în noi pelicule de la Hollywood.

Conform Variety, Cardi B s-a alăturat distribuției „Fast & Furious 9” cu un rol necunoscut încă. Cel care a făcut anunțul a fost chiar Vin Diesel, care a postat pe pagina sa de Instagram un filmuleț alături de Cardi, într-o pauză de la filmările care au loc în Marea Britanie.

„Sunt obosit, dar nu mai pot aștepta', le-a spus urmăritorilor săi Diesel. „Nu o să fac față, cred că acesta va fi cel mai bun film al francizei”

Last day in the UK! Pa mi Gente... #Fast92020 #Fatherhood

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on

Știrea a venit la o zi după anunțul potrivit căruia Ozuna, una dintre cele mai cunoscute vedete ale muzicii latine, s-a alăturat distribuției și a fost, de asemenea, în discuții pentru a se alătura coloanei sonore a filmului.

Justin Lin va regiza a 9-a peliculă a francizei, după ce a regizat și „Fast & Furious 6”. Produs de Universal Pictures, filmul este programat să aibă premiera pe 22 mai 2020.

Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jordana Brewster, Chris „Ludacris” Poduri, Helen Mirren și Charlize Theron vor face parte în continuare din distribuție. Alături de ei vor apărea John Cena, Finn Cole și Anna Sawai.

Din acest film nu vor mai face parte Dwayne Johnson (Luke Hobbs) și Jason Statham (Deckard Shaw).

Recomandari