Carmen Chindriș, surpriză pentru fani. Artista și Taraful Rutenilor au lansat o piesă de vară: „Am avut o inspirație amuzantă”

Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au venit cu o surpriză la început de sezon estival și anume o piseă cu o tematică de vară.

Carmen Chindriș a lansat o nouă piesă alături de Taraful Rutenilor

Instagram & Antena 1

Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au venit cu o nouă piesă menită să aducă bună dispoziția în rândul fanilor. Artiștii au lansat piesa „Două perechi”, în care cântă despre un concediu petrecut la mare.

Invitați la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor și-au îndeplinit scopul și anume acela de a-i bucura pe cei din jur cu noua lor pisă. Carmen Chindriș a mărturisit că a avut o inspirație amuzantă, așa că a scos noua piesă care poate aduce zâmbete pe buzele oricărui ascultător.

Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au lansat o nouă piesă

Carmen Chindriș a intrat în platoul Super Neatza cu Răzvan și Dani, purtând un sacou colorat, având imprimat portretul Giocondei. Cu zâmbtul adorabil care a consacart-o Carmen Chindriș a vorbit despre amintirile din trecutul de dinainte de pandemie, dar și despre planurile de viitor.

Citește și: Carmen Chindriș, imaginea adorabilă din copilărie. Cum arăta artista când era doar un copil

Întrebată de Răzvan Simion care a fost cel mai mare număr de persoane pentru care a cântat la un eveniment, Carmen Chindriș și-a amintit că a avut de-a face chiar și cu săli de câte 1000 de participanți:

„Cred că am avut și evenimente cu 1000 de persoane. Nici nu vedeam mirii, așa de lungă era sala, abia dacă ieșeau la dans puteam să-i vedem”, a mărturisit Carmen CHindriș la Neatza cu Răzvan și Dani.

În ceea ce privește noua piesă, Carmen Chindriș a mărturisit că: „Am avut o inspirație amuzantă, să aducem un pic de voie bună, de bucurie”.

După o perioadă de pauză, cauzată de pandemia de coronavirus, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor revin în centrul atenției, la evenimente. De data aceasta, artiștii vin cu o noutate, pentru că vor performa în cluburi, pe 25 și pe 26 iunie.

Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au făcut spectacol pe scena iUmor

Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au interpretat piesa care i-a consacrat: „Ziua în care tu m-ai sărutat”, la iUmor, spre deliciul juraților Mihai Bendeac și Delia.

Mihai Bendeac și Delia au fost filmați în culisele emisiunii iUmor dansând pe melodia „Ziua în care tu m-ai sărutat”. Cei doi jurați au mărturisit că le place la nebunie piesa interpretată de Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor.

Mihai Bendeac a povestit că nimeni alta decât prietena și colega lui de la masa juriului i-a spus despre această melodie, iar de atunci a ascultat-o obsesiv.

Citește și: Cum arată Carmen Chindriș în costum de baie. Cântăreața care l-a fermecat pe Mihai Bendeac la iUmor este o femeie superbă

„E o melodie pe care mi-a trimis-o Matache și care mă înnebunește. Mi-a trimis-o Matache acum 2 luni și viața mea s-a schimbat. În momentul în care mi-a trimis Matache această piesă, oriunde mă duceam cu mașina ascultam această piesă”, a spus Mihai Bendeac în culisele iUmor.

Când toți cei trei jurați erau gata de începutul emisiunii, pe scena iUmor era o cortină, iar Cheloo a fost invitat să părăsească platoul.

Când cortina a fost dată la o parte Bendeac și Delia și-au manifestat bucuria față de surpriză.

„Ce bucurie! Ăsta-i iUmor”, a spus Mihai Bendeac despre spectacolul de pe scena iUmor. Ulterior, Mihai Bendeac a complimentat-o și îmbrățișat-o pe solista Carmen Chindriș: „Ești un star! Pot să te iau în brațe? Sunt mare fan”, i-a spus Mihai Bendeac lui Carmen Chindriș.

„Cel mai frumos moment! Cel mai bun moment de a-ți începe ziua”, a spus Delia despre momentul prezentat de Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor.

Ultimele știri