Cătălin, fiul lui Romică Țociu, se căsătorește. Cum arată Ligia, nora actorului, care i-a dăruit doi nepoți superbi

Cătălin, fiul lui Romică Țociu, se pregătește de o nuntă fastuoasă, la organizarea căreia actorul s-a implicat intens. Acesta a acordat un interviu în exclusivitate, alături de întreaga sa familie, pentru Antena Stars.

Cătălin, fiul lui Romică Țociu, se pregătește de o nuntă fastuoasă, la organizarea căreia actorul s-a implicat intens. Acesta a acordat un interviu în exclusivitate, alături de întreaga sa familie, pentru Antena Stars

„Nu va fi o nuntă, va fi un show total. Vin toți prietenii mei, vor cânta, am mai multe surprize, dar nu le pot spune acum. Am o listă întreagă, va trebui să îi pun în așa fel încât să încape să cânte toți, Adrian Enache cu fiica, Theo Rose, Cornel, bunul meu prieten, o să vină Temișan, o să vină aproape tot juriul de la ”Te cunosc de undeva”, a declarat Romică Țociu, la Antena Stars.

Actorul a adăugat că se bucură mult că fiul lui a ales, în sfârșit, să oficializeze relația de lungă durată cu frumoasa sa noră.

Citește și: Romică Țociu are un nepoțel adorabil. Cum arată micuțul Philip, la vârsta de doi ani

„Sunt foarte fericit că facem evenimentul ăsta, pentru că și l-au dorit din tot sufletul. Pentru că ce e mai frumos în viața unei femei decât să-și dorească să fie mireasă și el mire. Iar Nicoleta care-l iubește pe Cătălin extrem de mult a vrut să fie o soacră mare… surpriză. Rochia va fi roșie, cea pe care i-am promis-o de viață”, a mai adăugat Romică Țociu.

Cum arată nora lui Romică Țociu

Romică Țociu, soția, fiul și nora sa, Ligia, au degustat meniul de nuntă. Acesta va fi unul plin de delicatese și viitoarea mireasă s-a arătat încântată de preparatele de pe farfurie.

Frumoasa Ligia este brunetă, timidă în fața camerei, și o mamă devotată. Cel puțin asta se observă din imaginile de la Antena Stars, unde are mare grijă de fiica sa, cea care a venit pe lume în urmă cu câteva luni.

Citește și: Cine e și cum arată soția lui Romică Țociu, concurentul Te cunosc de undeva!

Ligia și Cătălin Țociu au devenit părinți recent

La începutul anului, fiul Nicoletei și a lui Romică Țociu, Cătălin, a devenit tătic pentru a doua oară, iar artistul era în culmea fericirii pentru că e bunic din nou, fiind binecuvântat cu o nepoțică superbă.

„Am deschis şampania încă de dimineaţă! Am plâns de bucurie, avem în sfârşit pereche! Ieri, în timp ce filmam pentru Te cunosc de undeva! gândul meu era doar acasă, la copii, pentru că nora mea ajunsese încă de ieri la spital. In dimineaţa aceasta ne-au dat vestea cea mare: a venit pe lume Sofia Ioana!

Are 3,1 kg, este sănătoasă, nu e plângăcioasă deloc şi seamănă, de data asta, în partea noastră! Îi mulţumim din suflet doamnei doctor Delia Grădinaru, care ne-a fost alături şi de această dată, dar şi moaşei, doamnei Gabriela, prietena soţiei mele! Le-am ştiut pe mâini bune şi asta a contat enorm pentru noi! De-abia le aşteptăm acasă!”, declara Romică Țociu la scurt timp după momentul când a devenit bunic pentru a doua oară.

Citește și
colaj gina pistol si smiley la botezul lui josephine si gina pistol intr-o salopeta alba
Gina Pistol, dificultățile cu care se confruntă la 6 luni după ce a devenit mamă. "Când o să îmi revin? Când?"
Gina Pistol, dificultățile cu care se confruntă la 6 luni după ce a devenit mamă. "Când o să îmi revin? Când?"
colaj ana crudu si daniela crudu
Sora Danielei Crudu s-a căsătorit. Primele imagini de la cel mai important eveniment din viața Anei Crudu
Sora Danielei Crudu s-a căsătorit. Primele imagini de la cel mai important eveniment din viața Anei Crudu
elena stroe intr-un maieu negru, pantaloni scurti negri, pe o terasa intr-un peisaj de munte
Elena Stroe, fosta concurentă de la Insula Iubirii, dă cărțile pe față. Ce dezvăluiri face bruneta despre viața ei amoroasă
Elena Stroe, fosta concurentă de la Insula Iubirii, dă cărțile pe față. Ce dezvăluiri face bruneta despre viața ei amoroasă
Mai multe articole
Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri