Live acumiUmor (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Nu ați văzut-o niciodată așa! Ce fel de mătușă e Delia. Fanii au rămas uimiți, când au văzut imaginile cu jurata iUmor| VIDEO

Delia are doi nepoți. Artista s-a filmat alături de unul dintre ei. Ce fel de mătușă este? Fanii au rămas uimiți!

Delia

Facebook / Delia

Oana, sora Deliei, a născut în data de 17 martie 2019 cel de-al doilea copil, un băiețel. Micuțul a cântărit 3,3 kilograme la naștere.

Interpreta de muzică populară Gina Matache, mama celor două artiste, a fost cea care a dezvăluit că va purta numele Bogdan. Oana mai are o fată, Jessie, din mariajul cu Răzvan Miheț.

Delia este cea mai fericită mătusă. Recent, a adăugat pe contul de TikTok două filmulețe în care apare alături de nepoțica ei.

@delia ♬ original sound - delia

Deși este deseori pusă la colț cu întrebarea obsedantă ”pe când un copil?”, Delia preferă, pentru un moment, să se joace mai mult cu nepoții ei, cum a fost și în acest caz.

Solista s-a filmat în timp ce făcea anumite zgomote spre amuzamentul nepoatei ei.

@delia

😝

♬ original sound - delia

Fanii au rămas uimiți, când au văzut imaginile cu jurata iUmor

Revenind la Delia și apariția unui copil în viața ei, jurata de la ”iUmor” a încercat să ocolească răspunsul elegant. Cea care a vorbit despre această situație a fost sora ei.

„Deliei îi convine situația de a fi mătușă mai mult decât de a fi ea mamă. Ar fi mai complicat. Așa vine în vizită, îi vede, e topita dupa ei”, a declarat Oana Matache

Recomandari