Ce mai face și cum arată acum Luminița Anghel, la vârsta de 52 de ani

Luminița Anghel, în vârstă de 52 de ani, a venit în platoul emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani pentru a ne încânta cu vocea ei suavă.

Luminița Anghel, în vârstă de 52 de ani, a venit în platoul emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani pentru a ne încânta cu vocea ei suavă.

Hepta

Artista care s-a remarcat în anii ’90 datorită vocii sale excepționale și care a făcut muzica românească să fie lăudată și apreciată la nivel internațional s-a întors din nou pe scenă, arătând neschimbată.

Deși acum Luminița Anghel are 52 de ani, frumoasa cântăreață arată exact așa cum ne-o amintim cu toții. În 2005, Luminița Anghel a luat locul 3 la Eurovision cu piesa care a făcut-o celebră “Let me try”.

Cum și-a început cariera Luminița Anghel

Frumoasa artistă a început să cânte încă de la vârsta de 8 ani și s-a făcut remarcată prima oară la Festivalul Național de Muzică Mamaia în 1987. În 1988, Luminița începe colaborarea cu Ansamblul «Doina» al Armatei, concertând în turnee organizate atât în țară, cât și în străinătate.

Datorită talentului său de neegalat, artista a obținut numeroase premii la festivalurile de muzică din țară, dar și unele la nivel international. În 2001, ea a primit locul I la festivalul international “Cerbul de aur”.

Citește și: Cum arată Anca Țurcașiu într-un costum de baie minuscul. Actrița se mândrește cu un trup de invidiat: "Wow, ești foarte sexi"

Unul dintre premiile care i-au adus recunoaștere internațională a fost cel câștigat în Malta, în 2003, unde a luat trofeul pentru cea mai bună voce internațională la concursul “Song for Europe Festival”.

Cum arată și ce mai face Luminița Anghel în prezent

Invitată la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Luminița Anghel a cântat piesa “Ploi de vară”. Frumoasa artistă și-a păstrat silueta suplă, având un chip tânăr, de parcă refuză să îmbătrânească. Cu aceeași voce de aur, Luminița i-a amintit publicului de pasiunea ei nemărginită pentru muzică.

Artista a povestit că momentan nu are planuri de vacanță și are mai multe proiecte în derulare. Luminița va participa în juriu la Festivalul Vis de Stea, alături de Nico, o altă artistă foarte cunoscută.

De curând, Luminița s-a întors de la Brăila, de la Festivalul George Grigoriu, unde, de asemenea, a făcut parte din juriu. Publicul din Brăila a fost extrem de încântat de recitalul ei cu Nico.

“Am făcut bis-uri, am cântat cu band”, a povestit Luminița.

Citește și: Ce mai face și cum arată acum Sanda Ladoși. Celebra artistă și-a schimbat cariera

Artista a povestit că i-a fost tare dor de publicul ei și că s-a bucurat să își simtă alături fanii, în special când aceștia s-au ridicat în picioare s-au distrat la concert.

Pentru a se păstra tot timpul pozitivă, Luminița a povestit că e o fire optimistă și că se trezește zâmbind în fiecare zi. De asemenea, în fiecare zi face lucruri frumoase, care îi aduc bucurie.

Cântăreața spune că de curând a organizat alături de Nico o tabără pentru copiii pasionați de muzică unde i-au antrenat pe micuți să devină și ei artiști celebri.

Chiar dacă perioada pandemiei a fost una dificilă, Luminița a spus că starea ei pozitivă a ajutat-o să depășească dificultățile.

Ultimele știri