Antena Căutare

Ce meserii au avut vedetele din România înainte să devină celebre. Dan Negru și Nicoleta Luciu au avut profesii total opuse

Vedetele din România nu s-au născut celebre, însă au muncit din greu pentru a obține o cariera de succes, printre acestea se numără Dan Negru, Nicoleta Luciu, Antonia, dar și alte staruri ale showbiz-ului românesc.

Dan Negru in prima fotografie si Nicoleta Luciu in a doua imagine
Vedetele din România nu s-au născut celebre, însă au muncit din greu pentru a obține o cariera de succes, printre acestea se numără Dan Negru și Nicoleta Luciu

De cele mai multe ori, majoritatea vedetele își aleg o carieră în televiziune încă de la început, însă există și celebrități care au încercat mai multe profesii înainte de a se lansa în industria muzicii sau în lumea filmului.

Ce meserii au avut vedetele din România înainte să devină celebre

Dan Negru, Nicoleta Luciu și Antonia se află în topul vedetelor care nu și-au dorit din prima clipă o viață în lumina reflectoarelor, ci au mai încercat și alte meserii.

1. Dan Negru

Articolul continuă după reclamă

Înainte de a deveni o persoană foarte cunoscut, Dan Negru, cel care distrează lumea în fiecare an de Revelion, a avut o meserie total opusă până să își descopere pasiunea pentru cameră. Acesta a fost contabil la Spitalul Victor Babeş' din Timi­şoara, însă a fost redirecționat pe o funcție administrativă din cauza unei erori de calcul, conform Viva.

"Am fost contabil la un spital din Timişoara. Terminasem Liceul Economic şi pe vremea aceea erai repartizat automat, aşa că doi ani am activat în acel spital, însă nu regret”, a mărturisit Dan Negru pentru Libertatea.

2. Nicoleta Luciu

Deși s-a retras din lumina reflectoarelor și departe de ochii curioșilor, Nicoleta Luciu își ține la curent prietenii din mediul online cu noutățile din viața ei. Foarte puțini dintre telespectorii știu despre actriță că are la bază o profesie de asistent medical.

Profesia de bază este de asistentă medicală, iar primii bani i-am câştigat când am făcut practică la Spitalul Universitar, Secţia Chirurgie. În paralel, făceam modelling şi mai câştigam nişte bani de la prezentări şi şedinţe foto. La castinguri mergeam cu metroul. M-a atras mai mult lumea showbizz-ului, dar dacă aş fi rămas în domeniul medical, m-aş fi ambiţionat să intru la Medicină şi sigur aş fi profesat”, a spus Nicoleta pentru Viva.

3. Antonia

Antonia a devenit rapid cea mai îndrăgită și apreciată cântăreață din România, însă aceasta a avut o altă meserie înainte să devină artistă. Se pare că atunci când locuia în America, Antonia a fost o perioadă lungă de timp babysitter, relatează Unica.

"Se băteau părinţii din cartier pe ea ca să stea cu copiii lor. Pentru că, după ce copiii mâncau şi adormeau, ca să nu se plictisească, Antonia le strângea jucăriile, spăla vasele, făcea ordine. Normal că toţi o solicitau! Şi făcea 10 dolari pe oră! Eu îi puneam deoparte, într-un cont. Apoi, când făcea modelling, era plătită cu 1.000-1.200 cde dolari. Iar la 18 ani avea în cont 12.000 de dolari pe care i-a folosit când s-a întors în România.”, a spus mama artistei, conform Unica, care citează Business Magazin.

Se pare că Antonia a fost și animatoare înainte de a deveni celebră. Aceasta a apărut în câteva videoclipuri, unde frumusețea ei a fermecat publicul masculin.

4. Inna

Inna a devenit rapid cunoscută la noi în țară, iar mai apoi peste hotare. Înainte de a deveni cântăreață, Inna nu a dus o viața lipsită de griji.

Vedeta lucra în sezonul estival la tarabele din stațiunile de pe litoral, unde vindea costume de baie, papuci sau umbrele.

5. Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu este un personaj controversat în showbiz-ul românesc, însă foarte puțini știu că vedeta a mai avut și alte meserii înainte de a deveni cunoscută. Aceasta a avut o profesie total opusă și care punea foarte mult accent pe răbdare și calcule matematice, fiind contabilă.

"Primul job a fost în vânzări. Vindeam utilaje de construcţii, iar salariul nu era fix. Am terminat liceul economic, apoi m-am înscris la Facultatea de Ştiinte Economice din Petroşani, pe care am înghetaţ-o după anul II. Muncesc de la 15 ani.", a mărturisit Bianca Drăgușanu pentru Viva.

6. Pepe

Cel mai iubit artist de la noi din țara a dus o viața destul de grea înainte de a profesa în domeniul muzicii. Artistul a încercat mai multe job-uri, printre care și vânzător de haine, de cafea sau ospătar.

Am filmat pe la nunți și alte petreceri private, am fost ospătar, vânzător de haine și de cafea. Niciodată nu mi-a fost rușine și sper ca, atunci când voi avea un copil, să fie și el la fel de ambițios.", a spus Pepe, conform sursei citate.

7. Lidia Buble

Deși acum este o artistă de succes, Lidia Buble a avut o viața foarte grea și a muncit încă din copilărie. Erau 11 copii, iar pentru a face față situației, trebuia să își susțină părinții din punct de vedere financiar. Aceasta a lucrat ca și bonă în Deva, a fost manager de vânzări pentru o frimă auto, dar a făcut și curat în casele oamenilor.

8. Gina Pistol

Frumoasa Gina Pistol face senzație pe micile ecrane și în mediul online cu aparițiile sale spectaculoase. Look-ul ei este unul inedit, însă foarte puțini cunosc faptul că vedeta a pozat în Playboy și a jucat în filme.

Dennis Man este unul dintre starurile echipei FCSB, însă nu mulți știu cum arată iubita fotbalistului... Marion Ramsey, vedeta din Academia de poliție, a decedat la 73 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x