Căutare Live

Tu ce faci vara asta? Octavia Geamănu, dezvăluiri despre planurile de concediu: ”Vreau să-i arăt băiețelului meu peșterile!”

Octavia Geamănu, prezentatoarea Observatorului din weekend, are planuri mari pentru vara anului 2020, în ciuda faptului că este pandemie de coronavirus. 

Frumoasa prezentatoare a depășit cu bine ultimele patru luni, iar acum s-a alăturat campaniei ”Vara cu 100 de prieteni”, desfășurată de Antena 1. Astfel, Octavia Geamănu a povestit ce planuri are pentru următoarea perioadă.

Tu ce faci vara asta? Octavia Geamănu, dezvăluiri despre planurile de concediu: ”Vreau să-i arăt băiețelului meu peșterile!”

Tu ce faci vara asta? Mircea Ivan de la Observator, mărturisiri neașteptate: ”Voi încerca să mă bucur de frumusețea țării noastre!”

”Să mănânc porumb fiert chiar în Parcul Național Bucegi mi se pare ceva senzațional, deși aș putea să fac oriunde altundeva. Vreau să vizitez mai multe locuri din România, bisericile din nordul Moldovei, Maramureșul, orașele mari ale țării, Cluj, Timișoara. Habar n-am de ce n-am făcut asta până acum. Vreau să-mi duc băiețelul să vadă peșteri. Am destule de văzut. Voi ce planuri aveți?”, a mărturisit Octavia Geamănu.

Nu uitați că pe Octavia Geamănu o puteți urmări în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 19:00, la Observator, pe Antena 1.

Vlad Gherman, pregătiri intense! Află ce planuri are actorul, pentru această vară! | Video

Află totul urmărind clipul video de mai sus din campania „Vara cu 100 de prieteni”!

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri