Căutare Live

Vlad Gherman, pregătiri intense! Află ce planuri are actorul, pentru această vară! | Video

După vacanța forțată impusă de autorități în contextul pandemiei de coronavirus din România iată că a venit și momentul ca românii să se bucure de concediu, în adevăratul sens al cuvântului! Printre ei se numără și actorul Vlad Gherman.

Și de data aceasta, Antena 1 este „Mereu cu tine” și a pregătit publicului o „Vara cu 100 de prieteni”!

Cristina Ciobănașu, vacanță la mare! Cum arată concediul îndrăgitei actrițe! |Video

Printre vedetele care s-au alăturat campaniei a fost și Vlad Gherman, care a venit cu idei de vacantă care te pot inspira și pe tine. Actorul a împărtășit cu fanii, ce face el vara aceasta și ce planuri are pentru acest sezon estival.

Vlad Gherman, pregătiri intense! Află ce planuri are actorul, pentru această vară! | Video

"Eu vara asta lucrez, trag tare de fiare. Stau acasă, mă uit la seriale, poate o să ajung pe la munte, pe la mare, și abia aștept sa putem reveni pe platourile de filmare. ​ Tu ce faci vara aceasta?",spunea vedeta.

Aflați ce va face actorul, în restul zilelor care îi vor râmâne libere și cum își petrece acest sezon, dar si ce mesaj transmite vedeta, pentru telespectatorii Antena 1.

Află totul urmărind clipul video de mai sus din campania „Vara cu 100 de prieteni”!

Carmen Grebenișan, probleme de sănătate! Fanii vedetei, îngrijorați! „Mi-au amorțit mâinile, picioarele, dificultăți în ... „Dacă îl prindeam, îl omoram!”. Mădălina Manole ar vârsa lacrimi amare! Ce s-a întâmplat la mormântul ei, la 10 ani de c...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri