Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cea mai frumoasă femeie din lume, cu lacrimi în ochi: „Cu toții avem perioade în care nu mai știi cum să trăiești în continuare”

Fosta soție a lui Brad Pitt, desemnată de curând „cea mai frumoasă femeie din lume”, este mai mereu cu zâmbetul pe buze, însă acest ucru nu înseamnă că e mereu fericită.

Fosta soție a lui Brad Pitt, desemnată de curând „cea mai frumoasă femeie din lume”, este mai mereu cu zâmbetul pe buze, însă acest ucru nu înseamnă că e mereu fericită.

În acest weekend, Jennifer Aniston a continuat să vorbească despre perioadele dificile de care a avut parte, cât și despre impactul negativ al unor internauților asupra psihicului. Se pare că a avut perioade de lipsă de sens, episoade depresive pe care, cu multă determinare, a reușit să le depășească. Multe acestea au fost cauzate de abuzul mediatic la care a fost supusă,

„Nu sunt suficiente degete la mâini și picioare ale celor prezenți în această sală ca să socot de câte ori mă trezeam dimineața și nu înțelegeam cine sunt. Oricine ați fi – chelner, bucătar, student.. Cu toții avem perioade în care nu mai știi cum să trăiești în continuare. În asemenea clipe nu știi, vei putea oare să învingi această durere, presiune. Însă printr-o minune, îți reușește să treci peste aceste stări”, a spus ea în cadrul unei conferințe de presă la festivalul de filmThe Giffoni Film Festival.

Jennifer Aniston: „Cu toții provenim de nicăieri!”

Actrița a vorbit mai ales depre hărțuirea mediatică, o altă fațetă a celebrității.

„Știu că actorii voștri preferați sunt idolii voștri, așa cum îi numiți, însă fiecare dintre ei a ajuns de multe ori într-o asemenea situație. Noi nu ne deosebim cu nimic de voi, pentru că noi toți am început de la același lucru. Cu toții provenim de nicăieri. Dacă vei simți cânda același lucru, apelează neapărat la un ajutor. Oricând vei găsi ceva care te va inspira!”, a povestit ea.
„Ne-am obișnuit să gândim că asemenea lucruri se pot întâmpla doar în copilărie – abuzuri, luări în râs. S-a întâmplat și cu mine. Cred că mulți dintre voi au pățit-o. Asta e cel mai teribil sentiment din lume. Acum, când am crescut, acești „trolleri” au inundat Internetul. Nu le permiteți să vă influențeze sentimentele și starea de spirit, lăsați laptopurile într-o parte și comunicați în realitate”, a încheiat.

Recomandari