Căutare Live

Chef Nicolai Tand a primit certificat de excelență de la Tripadvisor

Chef Nicolai i-a cucerit pe români din prima clipă cu pasiunea sa pentru tot ce înseamnă domeniul gastronomic. Ingredientul său secret, mărturisit direct, este în ceea ce îl privește, dragostea.

Chef Nicolai i-a cucerit pe români din prima clipă cu pasiunea sa pentru tot ce înseamnă domeniul gastronomic. Ingredientul său secret, mărturisit direct, este în ceea ce îl privește, dragostea. Ori toate aceste lucruri i-au adus o mare bucurie și un motiv de mândrie îndrăgitului Nicolai.

De curând, restaurantul său La cantine de Nicolai a primit o distincție importantă, repsectiv certificatul de excelență de la Tripadvisor.

”Un lucru tare fain s-a intamplat! Și, mes amis, mereu cand un vis devine realitate inseamna ca multi oameni au pus mult suflet pentru a se intampla magia. Mulțumesc fiecărui om din echipa mea de la La Cantine de Nicolai. Diploma Trip Advisor înseamnă munca infinită, dar si daruire! La Cantine de Nicolai este un restaurant premiat pentru că fiecare om a avut grijă la fiecare detaliu. Am cea mai faina echipa! In fata ei ma înclin!”, a declarat Nicolai.

Nicolai Tand este unul dintre cele mai charismatice personaje din lumea culinară românească. Românii îl cunosc din postura de jurat al showului Top Chef de la Antena 1 și îl pot urmări în fiecare weekend la Antena Stars în showul culinar – Star Chef. Din februarie 2013, Nicolai a intrat și în blogosferă. Cei ce vor alege să viziteze www.reteteleluinicolai.ro vor găsi rețete cu care își vor răsfăța simțurile.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... O femeie i-a dedicat o poezie Ozanei Barabancea, „Odă pentru Ozana”...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri