Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Chef Sorin Bontea, dezvăluire ce i-a înduioșat pe fani! Ce detaliu i-a uimit pe mulți: „Mă uit la pozele astea și mă întreb când au trecut anii”

Recent, Chef Sorin Bontea a postat pe pagina sa oficială de Facebook un mesaj extrem de emoționant, prin care a făcut fanilor o dezvăluire neașpteptată.

Sprin Bontea și-a uimit fanii de pe Facebook și Instagram

Juratul emisiunii „Chefi la cuțite”, pe care fanii îl vor putea revedea în sezonul 8, la Antena 1, a postat pe Instagram și pe Facebook câteva poze cu fiica sa, Miruna.

CHEF SORIN BONTEA, MESAJ EMOȚIONANT PE FACEBOOK ȘI INSTAGRAM

Tânăra împlinește astăzi frumoasa vârstă de 18 ani, iar Chef Sorin Bontea a vrut să dezvăluie și fanilor ce clipe speciale trăiește.

Extrem de atașat de familia sa, Sorin Bontea nu ratează vreo ocazie ca să se laude cu cei doi copii ai săi, Miruna și Iulian. Un detaliu surprinzător este faptul că cei doi sunt născuți la distanță de o zi (dar în ani diferiți), lucru ce ne face să credem că în familia Bontea sărbătorea durează două zile, un lucru cu care nu mulți români se pot lăuda!

citește și: Sorin Bontea, schimbare colosală de look! Cum și-a făcut apariția: „Ce-i mă cu freza asta?!”

Iată mai jos mesajul postat de Chef Sorin Bontea pe Facebook și pe Instagram, cu ocazia acestui moment special pe care îl trăiește familia:

„Mă uit la pozele astea și mă întreb când au trecut anii?! Azi e ziua Mirunei. Împlinește 18 ani. Mâine e ziua lui Iulian.

Mă uit la pozele astea și încă mă simt tânăr...cât de cât 😊 Mă uit la pozele astea și sunt mândru! La mulți ani, copiii mei!”, a dezvăluit juratul emisiunii „Chefi la cuțite”, spre marea surpriză a fanilor, care i-au transmis mii de urări!

citește și: Miruna, fiica lui Sorin Bontea, emoționată la ”Chefi la cuțite”. Reacția acestuia când s-au deschis ușile e colosală

Pentru cei care nu își amintesc, un moment cu adevărat emoționant a fost atunci când am putut savura surpriza trăită de Chef Sorin Bontea, atunci când Miruna, fiica sa, și-a făcut apariția la emisiunea „Chefi la cuțite”, cu un preparat special.

”Îmi plăcea să gătesc, am moștenit acest talent de la tata. El m-a învățat să fac lava cake. Cu el am gătit de mai multe ori. Deși e mai greu să gătești un desert decât un fel principal, îmi place. Vreau să fiu psiholog când o să mă fac mare, nu m-am gândit să mă fac bucătar”, a povestit atunci adolescenta emoționată.

Recomandari