Cher, eşti ca vinul, la 71 de ani arăţi ca o domnişoară! La vârsta ei, artista a apărut într-o ipostază extravagantă!

Frumoasa Cher face show chiar și la 71 de ani şi face concurenţă chiar şi noii generaţii de artiste! Dacă la evenimentul Billboard Music Awards din luna mai a șocat pe toată lumea, îmbrăcată într-un body semitransparent pe care l-a mai purtat și la 43 de ani, mai exact în 1989, la cel mai recent spectacol al său, din Las Vegas, și-a luat prin surprindere admiratorii cu ținutele pe care le-a purtat.

Frumoasa Cher face show chiar și la 71 de ani şi face concurenţă chiar şi noii generaţii de artiste! Dacă la evenimentul Billboard Music Awards din luna mai a șocat pe toată lumea, îmbrăcată într-un body semitransparent pe care l-a mai purtat și la 43 de ani, mai exact în 1989, la cel mai recent spectacol al său, din Las Vegas, și-a luat prin surprindere admiratorii cu ținutele pe care le-a purtat.

Cântăreaţa arată senzaţional de bine la 71 de ani, dar totuși pare mult prea îndrăzneață la această vârstă, spun criticii. Cântăreața a avut cel mai sexy și extravagant costum de scenă. Cu o coafură rebelă și o mulțime de accesorii sclipitoare, dar mai ales într-un body foarte transparent care i-a lăsat la vedere posteriorul și picioarele, Cher a mai bifat încă o apariție memorabilă.

Şi, da, are trup şi picioare de fotomodel!

Ultimele știri