Căutare Live

Cine e soțul Otiliei Bilionera. Vedeta e căsătorită cu un arab

Otilia Bilionera a devenit faimoasă la nivel internațional după ce a lansat piesa Bilionera, piesă care a consacrat-o.

Datorită acestei piese, care s-a auzit și în Gala Româilor de Top la show-ul transformărilor Te cunosc de undeva, Otilia a primit în 2014 premiul „Cel mai celebru artist al anului 2014 în Turcia”.

antena 1

Otilia Brumă, cunoscută drept Otilia Bilionera, a făcut 1 miliard de vizualizări pe YouTube la videoclipul piesei care a făcut-o faimoasă în lumea întreagă.

Cariera strălucită a Otiliei Bilionera

Artista care abordează stilul raggaetton, latino și dance a ajuns în topurile radiourilor din Bulgaria, Cipru, Grecia, Turcia și multe alte țări.

Otilia Bilionera, alături de Alexandra Stan și INNA, au făcut furori la nivel international încă de când și-au început carierele.

Datorită acestei piese, care s-a auzit și în Gala Româilor de Top la show-ul transformărilor Te cunosc de undeva, Otilia a primit în 2014 premiul „Cel mai celebru artist al anului 2014 în Turcia”.

Pe lângă piesa Bilionera lansată în 2014, Otilia a mai lansat și alte piese de top precum Aventura, în 2015. Melodia ei a ajuns rapid pe primul loc al radiourilor din Polonia.

Cine este soțul Otiliei

Când vine vorba de viața ei sentimentașă, Otilia este foarte discrete și nu dorește să ofere detalii despre viața ei amoroasă. Cu toate acestea, diva în vârstă de 29 de ani se pare că și-a întâlnit sufletul pereche.

Otilia Bilionera este căsătorită cu un arab pe nume Hamude. Potrivit cancan.ro, iubitul Otiliei deține o șaormerie în cartierul Militari din București. Frumoasa artistă își alintă soțul Habubu și pare a fi tare îndrăgostită de el atunci când apare în discuție, potrivit cancan.ro.

Într-un interviu pentru Antena Stars, Otilia Bilionera a povestit că în 2019 iubitul ei a cerut-o de soție. Vedeta își dorește o nuntă ca în povești si e posibil să fie una dublă, o nuntă moldovenească și una arăbească. Anul trecut, cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit religios într-o moschee.

„Logodnicul meu e arab. Am făcut o cununie religioasă în tradiția lui. Mama și tata mă susțin în tot ce fac. Sunt îndrăgostiți de logonicul meu, pentru că mă susține în tot ce fac, nu e gelos, e un bărbat descurcăreț. Am avut probleme cu bunicii, pentru că sunt de modă veche. Insistă foarte mult să fac nuntă. Vor să facă măcar o masă pentru mine. Nu mă văd mireasă, nu țin foarte mult”, a povestit cântăreața la Acces de Weekend în februarie 2020.

Otilia la Te cunosc de undeva!

Otilia a intrat în scenă cu atitudinea sa de divă, îmbrăcată într-un compleu bej foarte mulat, care îi pune în evidență atuurile sale fizice. Frumoasa blondină a cântat piesa care a consacrat-o, primind aplauzele tuturor.

În vizualizări, Otilia se declară o adevărată Bilionera. Artista a vorbit despre cum a început povestea succesului ei.

Citește și: Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Otilia Bilionera, apariție incendiară într-o ținută care o face să pară dezbrăcată

“De mică mi-am dorit să fiu cântăreață, (…) dansam în fața oglinzii cu spray-ul”, spune Otilia în vârstă de 29 de ani. Piesa a fost numărul 1 în peste 20 de țări și numărul 1 pe radio.

În 2015, piesa Bilionera a ajuns hit și atunci a început să aibă concerte peste tot prin zona balcanică, dar și în țări nu tocmai pașnice.

Acum piesa care a consacrat-o are aproape 1 miliard de vizualizări pe YouToube.

“Bravo, ești de admirat pentru ceea ce ai realizat. Ești de admirat și noi ne mândrim cu astfel de artiști care reușesc internațional”, i-a spus Andreea Bălan.

Cum arată Oana Moșneagu într-o zi obișnuită, când nu intră pe mâna stiliștilor. Actrița din serialul Adela și-a surprins... Sam Taylor-Johnson are un soț cu 23 de ani mai tânăr. Cum arată Aaron...
Parteneri
Dulceață de smochine întregi, aromată și rafinată
Catine.ro
Ultimele știri
x