Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu știa că Ileana Ciuculete va muri: ”La gura unui tunel cu lumină albă stătea femeia tânăra, frumoasă, fericită. Își lua rămas bun!”

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu știa că Ileana Ciuculete va muri! Femeia a scris pe blogul personal, explicând cum a anticipat moartea regretatei cântărețe, cu o zi înainte ca aceasta să plece dintre noi. 

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu știa că Ileana Ciuculete va muri! Femeia a scris pe blogul personal, explicând cum a anticipat moartea regretatei cântărețe, cu o zi înainte ca aceasta să plece dintre noi.

Redăm mai jos postarea de pe blogul Mariei Ghiorgiu:

"Dragii mei,

În aceasta zi de 13 MARTIE 2017,în timp ce scriam aici pe BLOG, vad în stanga mea, de parca as fi avut un ochi in locul urechii stângi, vad un Cer de noapte albastra, iar pe Cer s-a format un tunel de Lumina alba stralucitoare.

La gura tunelului de lumina alba stralucitoare,vad o femeie frumoasa si tânara ,cu părul blond ce părea strâns la spate ,sau tuns scurt ,avand un sacou negru si cu pantaloni.

Aceasta frumoasa si distinsa doamna,era foarte fericita, iar Lumina alba si rotunda,ca la gura unui Tunel in Cerul noptii albastre,o atragea ca un magnet.
Era foarte aproape de Pămant,cam pe unde zboara elicopterele.
Fratilor, Lumina ce era in spatele ei părea că o asteaptă, ca sa-si ia ramas bun de la locurile pe care traise, in scurta-i viata pe Pămant.
Nu am stiut in acea clipă cine este; incercam sa gasesc un raspuns.
Si chiar am vorbit aseara 13 MARTIE,cu buna mea Prietena de suflet,cu doamna CAMELIA MITOSERU.

Încercam sa-i spun doamnei Mitoseru cum arată aceasta frumoasa doamna,si daca stie cumva cine ar putea fi.
Dar nu am gasit raspunsul,si i-am spus chiar,ca vom auzi din păcate de o femeie tanara si blonda,imbracta cu sacou negru,sau cu o scurta neagra,care va pleca la CERURI.

Asadar,am hotarat ca s-astept si sa va ce se va intampla.
Si din păcate dragilor, iata ca doar după cateva ore bune, tânara din faţa Luminii Divine,era chiar doamna ILEANA CIUCULETE.
Am privit acum la pozele ei, si-am regasit-o in ceea ce mi s-a arătat cu o zi inainte.

Ce pot să mai spun?
Mă rog pentru sufletelul ei,care deja este in LUMINA DIVINA si ocrotitoare; ma rog si pentru cei dragi de-acasa,care o plâng si-i duc dorul.
Dumnezeu ne-a dat viata,si tot EL ne-o si ia.
Suntem calatori pe acest Pămant, iar toate câte adunam in viata,material sau banesc, ne sunt împrumutate de BUNUL DUMNEZEU ,si trebuie sa le lasam uramsilor nostri.
Daca ajuta cu ceva FAMILIA indurerata,pot sa-i asigur ca Sufletul Ilenei Ciuculete,este în LUMINA DIVINA ,si mai ales faptul că,si-a gasit in sfarsit linistea si fericirea.

Condoleanţe din toata inima familiei indurerate,si multa putere sufleteasca!
Cu dragoste si cu regrete în inima si-n suflet,

Maria Ghiorghiu", a postat clarvăzătoarea pe blogul ei.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri