Will Smith are conac pe roti: 2,5 milioane de dolari!

Will Smith nu doar cunoaste luxul, l-a redefinit! Celebrul star hollywoodian detine o rulota atat de uriasa incat poate fi vazuta de oriunde. Apartamentul pe roti in care sta actorul cand are filmari costa peste doua milioane de dolari si are 1.150 de metri patrati. Pentru el, este o casa departe de casa....

Will Smith, actorul cu doua nominalizari la Oscar, a folosit aceasta minunatie de autovehicul pe durata filmarilor a trei blockbustere: Men in black 3, Ali si The pursuit of happyness. Casa mobila pe care o detine a revolutionat ceea ce numim “rulota”. Printr-o simpla apasare de buton, aceasta se transforma intr-un adevarat conac pe roti. Masinaria arata de vis, iar in interior este la fel de impresionanta ca la exterior.

Design-ul modern dedicat spatiului pentru dormit se extinde pana la o bucatarie personalizata, facuta din granit, un spatiu luxos unde actorul se machiaza si unde isi depoziteaza garderoba, televiziune prin satelit si 14 plasme de 37 de inch fiecare. La etaj are un bar si un loc de intalnire unde incap lejer 30 de persoane. Obiectele din rulota sunt mobile si pot fi controlate cu ajutorul unei telecomenzi foarte mari. Pentru a trece din bucatarie in spatiul dedicat garderobei, trebuie sa paseasca printr-o intrare in stil “Star Trek”, cu usi ca de metal care se inchid din lateral, scotand un sunet ciudat. Baia de la etaj are un design unic si costa 25.000 de dolari. Este dotata cu un dus cu aburi, iar sticla devine opaca intr-o secunda, dupa ce se apasa un buton.

Al doilea etaj al rulotei se transforma tot cu ajutorul unei telecomenzi. Opt pistoane imping acoperisul, ridicand tavanul cu inca un metru. Acolo este o camera de conferinta, cu o plasma de 100 de inch, unde Will Smith face afaceri sau urmareste stirile. Ferestrele, dispuse de-o parte si de alta a camerei, se pot acoperi cu jaluzele, astfel incat atmosfera sa devina mai intima, ca la cinema. Marea parte a mobilierului este acoperita cu piele in valoare de 3.000 de dolari, insa tehnologia este cea mai costisitoare: 125.000 de dolari. Toate televizoarele, sistemul IMAX, sistemul stereo si gadgeturile, ajung la suma fabuloasa de 2.5 milioane de dolari.

Ultimele știri