Căutare Live

Cristi Borcea a făcut 1,9 milioane de dolari dintr-un foc. Afaceristul și-a vândut penthouse-ul din Miami

Cristi Borcea a reușit să-și vândă apartementul din Miami, după opt ani de când l-a scos la vânzare.

Cristi Borcea și-a vândut penthouse-ul din Miami

Hepta.ro

Luxosul penthouse s-a vândut cu 1,9 milioane de dolari și a fost cumpărat de CEO al uneia dintre cele mai mari companii de produse farmaceutice din lume.

Prețul la care cei doi au bătut palma este cu mult mai mic decât cel de pe antecontractul încheiat cu aproape o lună înainte.

Inițial, prețul fusese stabilit la 2,2 milioane dolari, însă cumpărătorul s-a răzgândit. Cu toate acestea, Cristi Borcea a ieșit în câștig cu aproape jumătate de milion de dolari.

L-a scos la vânzare la jumătate de an de la achiziție

Borcea a achiziționat penthouse-ul din Miami în 2011, cu 1,45 milioane dolari. Imobilul a fost scos la vânzare 6 luni mai târziu, cu același preț.

Apartamentul se află într-un bloc de lux, pe malul oceanului și are un living, trei dormitoare și patru băi.

Citește și: Poză rară cu cei trei copii ai Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea. Cât au crescut și cu cine seamană | Foto

Proprietatea măsoară aproximativ 300 mp, impozitul ajunge la 35.000 de dolari pe an.

Din față pare o ținută banală. Ce au observat paparazzi când Sofia Vergara s-a întors cu spatele... Cum arată acum Maia și Yehuda Devir, graficienii care au făcut furori cu ilustrațiile lor despre cupluri și dragoste...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri