Cum a ajuns Mirela Vaida celebră! Fosta prezentatoare a dezvăluit cui îi datorează faima: ”Nu aveam nimic, dar a crezut în mine! M-a angajat imediat!”

Mirela Boureanu Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentoare TV de la noi, însă nu ar fi ajuns ceea ce este astăzi dacă îndrăgitul actor Alexandru Arșinel n-ar fi crezut în ea. 

Mirela Boureanu Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentoare TV de la noi, însă nu ar fi ajuns ceea ce este astăzi dacă îndrăgitul actor Alexandru Arșinel n-ar fi crezut în ea.

Mirela Boureanu Vaida este cunoscută pentru emisiunile TV pe care le-a prezentat de-a lungul timpului, pentru spectacolele pe care le-a ținut la Teatrul ”Constatin Tănase”, iar acum, odată cu aniversarea actorului Alexandru Arșinel, aceasta a mărturisit că ”tot ceea ce este îi datorează lui.

Cum a ajuns Mirela Vaida celebră! Fosta prezentatoare a dezvăluit cui îi datorează faima: ”Nu aveam nimic, dar a crezut în mine! M-a angajat imediat!”

Citește și: Mirela Vaida, reacție dură după finala Eurovision! Ce a scris pe Facebook după ce a aflat că Ester Peony va merge la Tel Aviv

”Sunt oameni pe care îi întâlnești în viață exact când nu te aștepți! Oameni - “intersecții”, care îți schimbă calea, cursul, viitorul.. În 2005 m-am prezentat la concursul de angajare de la Teatrul de Revista Constantin Tănase(official) iar Alexandru Arșinel m-a angajat imediat, după ce am cântat “New York, New York” și, mai ales, “Trandafir de la Moldova”! Așa am dat Dreptul pe muzică și avocatură pe artă! Așa am descoperit cine sunt și ce vreau, cu adevărat! Nu aveam nici notorietate, nici emisiuni TV, nici “nume”.. Nu aveam nimic! Arșinel a crezut în mine, m-a susținut, m-a încurajat și m-a înțeles, când am avut cea mai mare nevoie! Dacă astăzi sunt, cât de cât “cineva”, lui îi datorez în mare parte!! Va mulțumesc, Maestre, pentru zecile de turnee și sutele de spectacole împreună, pentru miile de aplauze de care ne-am bucurat la un loc, pentru faptul că, de multe ori, mi-ați șters lacrimile și m-ați sfătuit că pe propriul copil! Va mulțumesc, încă o dată, că din cei 80 de ani pe care ii împliniți azi, ultimii 15 i-ați împărțit, artistic și sufletește, și cu mine! La mulți ani!”, a scris ea în dreptul unei fotografii în care apare alături de Alexandru Arșinel.

Citește și: Mirela Vaida, viața cu trei copii. Vedeta a slăbit uimitor și se pregătește de botez

Marele actor Alexandru Arşinel împlineşte la 4 iunie 80 de ani. Alexandru Arşinel a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale”, din Bucureşti, în anul 1962. O mare actriţă, Irina Răchiţeanu Şirianu, i-a deschis calea spre actorie. Alexandru Arşinel a încercat Facultatea de Construcţii de la Iaşi, dar nu a intrat, apoi un an a activat ca figurant la Teatrul Naţional din Iaşi. Marea actriţă l-a văzut la un examen pentru cursurile de pregătire şi l-a luat la clasa domniei-sale. „Mi-a deschis drumul spre această carieră şi-i port o recunoştinţă veşnică”, spune Alexandru Arşinel, cel care, alături de geniala Stela Popescu au rămas în istoria scenei românești prin sute de momente umoristice memorabile.

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloweenul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri