Căutare Live

Cum arată acum Brianna Caradja. Cât s-a schimbat fosta iubită a lui Irinel Columbeanu de când a dispărut din lumea mondenă

După două decenii în care s-a aflat în lumina reflectoarelor, Brianna Caradja a decis să se retragă din lumea mondenă în urmă cu câțiva ani. Prințesa spune că s-a retras de voie bună pentru că nu se mai regăsea.

După două decenii în care s-a aflat în lumina reflectoarelor, Brianna Caradja a decis să se retragă din lumea mondenă în urmă cu câțiva ani. Prințesa spune că s-a retras de voie bună pentru că nu se mai regăsea

Se pare că Prințesa Brianna nu se mai simțea în largul ei după ce devenise un fel de invitat permanent, căruia i se cerea părerea despre diverse subiecte.

Fosta iubită a lui Irinel Columbeanu susține că atât ea, cât și oamenii dragi din viața ei și-au schimbat mentalitățile, motiv pentru care nu se mai regăsea în viața mondenă.

La un moment dat, ea a simțit nevoia să spună stop și s-a retras complet din lumina reflectoarelor.

Citește și: Cine urma să-i devină soție lui Irinel Columbeanu înainte de Monica Gabor. „Avea dantură frumoasă și un zâmbet misterios”

Brianna Caradja a fost alături de Irinel Columbeanu la lansarea cărții lui

Ultima dată când a fost văzută a fost la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu, care i-a fost și iubit. În timpul evenimentului, ea a glumit și a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului său partener.

„Te-ai gândit că am doi copii când ai scris cartea asta? Adică ai avut grijă ce zici acolo?!”, l-a întrebat Brianna Caradja pe Irinel Columbeanu, iar afaceristul a asigurat-o că a a luat în calcul acest aspect.

Citește și: Ce cadou i-a făcut Irinel Columbeanu fostei soții, Monica Gabor, la aniversarea ei de 34 de ani. I l-a trimis în SUA

După această întrebare, care a provocat amuzament în rândul invitaților, Prințesa l-a lăudat pe fostul ei partener de viață.

„Iri ca om și Iri pe care îl cunoașteți din presă sunt două persoane foarte diferite. E un personaj foarte profund, foarte complex, este cineva care știe să trăiască, cineva care știe să se bucure de moment. Iri pe care l-am cunoscut este cineva care știe să se bucure de lucruri mărunte, care știe să râdă din toate, drept pentru care și astăzi, după atâția ani, sunt alături de el cu cel mai mare drag”, a spus Brianna, conform Cancan.

Cum arată Brianna Caradja în 2022, după ce s-a retras din lumea mondenă

La 58 de ani, Brianna Caradja preferă să petreacă timp în sânul familiei ei. Cea mai recentă fotografie o arată înconjurată de cei dragi, îmbrăcată într-un pulover albastru, pantaloni negri și papuci de casă.

Se pare că Prințesa Brianna a rămas adepta confortului, căci și în trecut adopta, mai degrabă, ținute office decât unele extravagante.

Citește și: Ce a dezvăluit Irinel Columbeanu despre Anna Lesko, vedeta cu care a avut o relație din 1996 până în 2004

În urmă cu 13 ani, fosta iubită a lui Irinel Columbeanu susținea că este bogată și că proprietățile sale valorează în jur de 10 milioane de euro.

Ea nu a reușit să recupereze toate bunurile lăsate de bunica sa, Ecaterina Caradja, însă încearcă să-și înmulțească averea prin business-urile pe care le are. Aceasta a investit, în ultimii ani, in imobiliare.

Gabriela Prisăcariu, imagine adorabilă alături de fiul său și al lui Dani Oțil. Cât de mult a crescut micuțul... El are 27 de ani, ea are 45 și i-a oferit o viață de șeic la Dubai. Cum arată Sergio Carallo după nunta cu Caroline Sta...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x