Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Cum arată Bella, fiica de 23 de ani a lui Nicole Kidman și a lui Tom Cruise! Nu degeaba are numele ăsta!

Nicole Kidman (49 de ani) şi fiica sa adoptivă, Bella (23 de ani), s-au revăzut după mai bine de un an.

Nicole Kidman (49 de ani) are motive să fie mândră! Fiica sa adoptivă, Bella (23 de ani), a devenit o tânără extraordiar de frumoasă, iar cele două s-au revăzut după mai bine de un an.

Între timp, Bella s-a căsătorit, ceremonie de la care părinții ei au absentat. Cu ocazia acestei reîntâlniri, Bella şi-a prezentat soţul mamei sale.

”Întâlnirea a fost emoţionantă pentru amândouă. Atât Nicole, cât şi Bella au izbucnit în lacrimi”, a declarat o sursă din anturajul celor două.


Fiica adoptivă a actorilor Nicole Kidman şi Tom Cruise s-a căsătorit în octombrie 2015. De la ceremonie au lipsit tocmai celebrii ei părinţi, dar aceştia au explicat că nu se pune problema unor neînţelegeri. Tom Cruise a suportat toate cheltuielile nunţii, în vreme ce Nicole Kidman a motivat că în perioada respectivă era prinsă cu repetiţiile pentru o piesă, scrie unica.ro.

Nicole Kidman are doi copii adoptați, din mariajul cu Tom Cruise, și a devenit mamă pe cale naturală târziu, după ce a împlinit 40 de ani.

Sunday Rose Kidman Urban (8 ani) s-a născut în 2008, la doi ani de la căsătoria actriței cu Keith Urban, în contextul în care toată lumea credea că aceasta nu poate avea copii. Nicole a adoptat o fată și un băiat în timpul căsniciei cu Tom Cruise.

Recomandari